Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kamionosoknak miért kell...

A kamionosoknak miért kell még mindig címeket keresgélniük, ahelyett, hogy simán megadnák a GPS koordinátákat?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ugyanaz a kettő, a címet beírod a GPS-be, akkor is el tud oda vinni. Sokkal komplexebb a dolog ennél, a való életben nem mindig jó az útvonal, amit a GPS mond, főleg egy kamionnal.
2016. nov. 18. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem beszelve arrol, ha esetleg utlezaras van epp, vagy barmilyen akadaly. Vagy a ceg mondjuk kozben 3 hazal arrebb koltozott. Es neki figyelni kell arra is, hogyha valahova bemegy, onnan ki is tudjon jonni.
2016. nov. 18. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért mert nem adja meg nekünk senki a koordinátákat. A címet sok esetben nem ismeri a navigáció. Ez jellemzően spanyolországra és angliára jellemző. Olyan eset is előfordul, hogy egy irodaház címét adják meg, holott a raktár, ahova vinni kéne az árut, teljesen máshol van. Persze ez akkor derül csak ki, amikor meglázogatod az irodaházat a belvárosban...

Vagy egy elhagyatott hegyoldalba telepítenek napelemfarmot. Na most oda milyen címet adjanak meg? Gondolják, hogy majd a sofőr megoldja.

sokat könnyít a helyzeten hogy ma már a guglin meg lehet keresni a céget. De ahogy előttem is írták:nagy baj az hogy nincs rendes kamionos navi.

2016. nov. 18. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jobb cégnél - ha tudják - megadják.

Csak sokszor nem ott van a cím. Van egy marha nagy raktár valahol külterületen, erre megadják a belvárosi iroda címét.

Persze rutinos sofőr ilyenkor gyanakodni kezd, nem megy be a city - be, hanem érdeklődik.

Egyébként ma már ég és föld a dolog, ahhoz képest mikor nem volt GPS.

2016. nov. 19. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
a waberersnel pl mindig adnak cimet es koordinatat is, de voltam kis cegnel is ott meg nem es nem is tudtak. Nem ertem mi alapjan van, de alt en mindig koordinataval kezdek, a a varos-utca alt stimmel de nagyon sokszor a hazszam nincs benne a gpsben es teljesen mashova visz hiaba 7 helyett 8 at irsz
2016. nov. 19. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert tojnak rá.

Old meg ahogy akarod.

2016. nov. 22. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
6/6 igy igaz de sok a hazug papirmunka a vallalat es a broker kers de te csak szopsz.gyere es pruvold meg
2016. dec. 5. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!