Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikeres forgalmi vizsga után...

Sikeres forgalmi vizsga után illő ajándékok adni az oktatónak?

Figyelt kérdés
B- kategória.
2016. nov. 13. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Minek? Nem fizettél neki eleget?
2016. nov. 13. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahogy érzed!

Az elsőnek nem vittem. A második viszont nagyon jó fej volt, neki adtam egy jófajta bort.

2016. nov. 13. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy paraszt volt mindig is. Kb 3-szor megcsinálta, hogy kibuszoztam egy fél órát, 25 percet vártam a fagyban és akkor írt hogy elfelejtette, közbejött valami stb..

Vezetés közben folyton a telefonját nyomkodta. Mindig csak azt mondogatta hogy sose fogok átmenni.

Elsőre átmentem és már 2 éve vezetek hiba nélkül.

2016. nov. 13. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg ajándékoztad te már rendesen! Számold ossze ,h menyibe volt idáig a jogsid! A boltba sem adsz ajándékot a pénztárosnak,meg az eladoknak!
2016. nov. 13. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért kéne? Ez nem az egészségügy, h illik hálapénzt, bort, ajándékkosarat, bon- bont,csokit, pezsgőt, kacsát adni!
2016. nov. 13. 22:00
 6/7 anonim válasza:
53%
Jó bunkó emberek vannak itt :D Miért olyan meglepő, ha szeretné jelképesen megköszönni, hogy hála neki megtanult vezetni?:D Én is ugyanezen gondolkoztam, 1 hónap múlva lesz a forgalmim. Ha elsőre átmegyek, szerintem veszek valamit neki
2016. nov. 14. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Köszönje meg, ha úgy érzi, nem fogják leharapni a fejét. Csak megemlítettük, hogy nem "illő", ugyanis bőven meg vannak fizetve - általad. (Nem úgy mint az egészségügyben).

Mellékesen jegyzem meg, hogy én nem az oktatómnak köszönhetem, hogy megtanultam vezetni, viszont köszönhetem neki a 40 perces "órákat", meg hogy többször elkésett az óráról.

Persze, ha tényleg sokat köszönhet neki, adjon ajándékot, szíve joga.

2016. nov. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!