Véletlenül sima 95 helyett maxx motion 95-öt tankoltam és bár eddig nem hittem az oktánszám ill. drágább benzin variálásban, úgy érzem mintha tényleg jobban menne a kocsi. Létezhet, v csak beképzelem? :D
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 12:39
21/23 anonim válasza:
Nekem hobbiautónak van egy 2107-es LADA,természetesen karburátoros. Mióta 100-as benzint tankolok bele valóban jobban megy,könnyebben indul hidegen,illetve jobban reagál a gázra, viszont szerintem nem az oktánszám miatt hanem kevesebb benne az etanol, valószínűleg jobban porlad.
22/23 anonim válasza:
Nem értem hogyan lehet kisebb az etanol tartalma a 100-asnak, mert előírás hogy a benzinnek és a gázolajnak 5% körüli biokomponenst kell tartalmaznia.
23/23 anonim válasza:
a 100-asban más van. azért nem romlik meg pár hónap alatt. nézd meg ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!