Érdemes az Auchan-ban benzint tankolni?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy az Auchan-ban még a 98-as benzin is olcsóbb, mint máshol (pl.: Mol) a sima 95-ös. A véleményeteket kérdezem: nem lenne érdemes inkább a Auchan-os magasabb oktánszámút tankolni? Pro, kontra érvek egyaránt érdekelnek!2016. júl. 27. 20:59
1/5 anonim válasza:
Én az auchan nál tankolok évek óta, mert olcsóbb.
Ugyanazt a benzint adják mint máshol, semmi gond nincs vele.
Én 95 öst veszek mert a 98 as pénz pazarlás, felesleges a 98 as egy olyan autóba amibe a 95 ös is bőven jó.
Nem lesz tőle sem erösebb, sem nem fog kevesebbet fogyasztani a 98 astól, csak drágább:)
3/5 anonim válasza:
Én próbáltam, de nem akart beférni a bejáraton az autó.
Úgy tudom ott is Mol benzin van és csak azért adják kicsit olcsóbban mert a különbséget kitermelik a boltok.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors választ! Azért tettem fel ezt a kérdést, mert annyi összevisszaságot olvastam eddig...valaki isteníti az olcsó kutakat, valaki óva int tőlük, de hát mindegy is: a puding próbája az evés.
2016. júl. 27. 22:39
5/5 Koaxk Ábel válasza:
Nem akarok senkit lebeszélni az Auchan kútról, mert biztosan jó ott is az üzemanyag, de ha én egy ilyet benyelnék nem vígasztalna, hogy eddig mennyivel jobban jártam.
Tudom, hogy ez bárhol megeshet elméletileg, de ez olyan baki, amit nem lehet elnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!