Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes az Auchannál tankolni?

Érdemes az Auchannál tankolni?

Figyelt kérdés
Mindig a shellnél szoktam tankolni, kb 8-10 Ft szokott a különbsége lenni, illetve mindig tele tankolom az autót, így olyan 6-700 Ft-ot tudnék spórolni. Valaki azt mondja, hogy rosszabb a benzin, valaki azt mondja, hogy ugyanazt a MOL-os benzint adja minden kút kivéve az OMV. Mi a tapasztalatotok?

2016. jan. 28. 15:59
 1/6 Cicus125 válasza:
nem sztem inkább a molnál tankolj
2016. jan. 28. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Én MOL-os voltam, majd OMV-s és most Shelles vagyok. Ezek tuti jók, más kúttal nincsen tapasztalatom. De persze szerintem ez is kút függő, valami kis faluban az ilyen kutaknál is lehet szívás. Talán még a Molnál volt egyszer, hogy nem indult a régi kocsim, benzintömődés-szennyeződés miatt. Ja és több MOL-os dolgozót ismerek aki OMV-nél tankol, tudhatnak valami :-)
2016. jan. 28. 19:19
 3/6 dirtboy ***** válasza:
0%

max annyi hogy nincs benne adalék,tehát amit szállítanak neki ugyan úgy kapod meg.

shell stb meg adalékanyagot is tesz hozzá.

2016. jan. 28. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Az auchanhoz is a mol viszi a benzint, legfeljebb az adalékok mások. Faterom is régóta ott tankol 95öst, én 98ast, és soha nem volt gondunk vele.
2016. jan. 28. 21:50
 5/6 anonim válasza:
Szerintem elég fos minőségű az auchan. A múltkor amikor 280 volt akkor ott tankoltam, meg utána még 3x is. Sajnos nekem olyan 3 literrel többet evett az autó, és érezhetően is rosszabbul ment. Nekem az OMW vállt be amúgy.
2016. márc. 24. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Én benzinél a Shellt mondom tutinak meg az OMV-t A Mol az arra jó hogy menjen az autó nem nagy cucc. Az Auchan meg egyéb kis no name magán kutaknál rossz minőségű a benzin, több a fogyasztás, alig húz stb... 1 éve váltottam dízel autóra, akkor sokáig a Mol kúthoz jártam mert az van út közelben. Egyszer egy elég hosszú útnál OMV kútnál álltam meg tankolni és érezhetően jobb volt a különbség. Az Auchanba 4 hónapja kezdtem el dolgozni, autóval járok de kapok kedvezményt a saját kútjukra, általában keverve tankoltam az Auchan kútnál és az OMV nél vagy a Molnál mikor melyik. De egyszer nem volt hirtelen pénzem tankolni és szinte üres tankba tankoltam tele Auchan kútnál érezhetően pocsék volt a minősége a gázolajnak meg ugye 2 napot a hidegbe kellett álljak a megszokottnál jóval nehezebben indult be. Akkor döntöttem el hogy ezentúl mindig keverem, mivel kedvezményem van az is pénz így 3 havonta teletankolok prémium gázolajjal egy nagy kannát az autóba meg Mol és Auchan gázolajjal keverve plusz kb 3-4 liter prémium gázolajat hozzá öntök, így nagyjából jól jövök ki általában 3 hónapig nem kell sokat fizessek tankolással és mégis úgy ahogy elfogadható aminőség. Persze mondják hogy 2-3 évente egyszer nem árt minőségibb anyagot tankolni hogy picit "átmossa" a rendszert.
2016. máj. 21. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!