Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzines vagy Diesel motoros...

Benzines vagy Diesel motoros autót érdemes e venni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy hamarosan megszűnik a Diesel autók gyártása mivel nagyon szennyezik a levegőt.

2016. nov. 1. 12:55
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Az ÉVI 10 000 km-t főleg hétvégi kiruccanásakor vagy kiránduláskor és a nyaralás alkalmával.
2016. nov. 1. 19:58
 32/32 anonim ***** válasza:

Akkor lényegében nem városi rohangálásra lenne használva. Erre a célra már jó a dízel is, nem nagyon lesznek egr és DPF gondok.

Ha használtban gondolkozol én azt mondom nézz egy benzinest. Egy nem VCT-s 1.6 Focus kombi, Corolla kombi stb. Technikailag egyszerű, olcsón fenntartható autók és ha normálisan közlekedsz vele akkor 1-1,5 literrel eszik csak többet, mint egy dízel - igaz ezek azért árban kb a duplájába kerülnek, mint egy 800 000-res G Astra (igaz fiatalabbak is).

Az öreg olcsó dízeleket én kihagynám, mert ott igen csak el tud szállni a szervizszámla az autó értékéhez képest. Ezek közül talán a VW 1.9TDI az, ami a legkisebb szívás ( ebből hozzák be a legtöbbet :D ).

Azt meg te tudod mennyi a keret, fiatalabb is kijön belőle vagy csak öregebb.

2016. nov. 1. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!