Melyik dízel a leginkább megbízható?
1,3 millióig nézegetem a hirdetéseket . Autópályára kellene az autó. Havi 4000 kilométeres használatra. Az érdekelne ,hogy az alábbi gyártók közül melyik az ami a legkisebb szervízigényű konstrukció
Vw konszern 1.9 tdi
Opel 1.7 és 1.9 cdti
Ford 1.8 és 2.0tdci
Vagy esetleg van ezeknél jobb dízelautó ebben a szegmensben, és ha igen akkor melyik gyártó és melyik típus ?
Ezek közül reális összehasonlítást nem tudok neked írni, mert nem volt minden felsorolt motorral szerelt autóm.
Viszont arról be tudok számolni, hogy ezy 1.7CDTI (Z17DTH) motoros Opellal autópályázok évek óta 200km-es etapokat, immár 262.000km óta, jelentősebb gond nélkül.
fauvéből PD-t ne
opel 1.7 az isuzu az 1.9 meg fiat
ford 1.8 ford 2.0 psa motor.
használtan lutri mind. de én a 1.8 vagy 2.0 tdci-t választanám.
azt az 1.9cdti majd 1.7cdti végül a pdtdi. ha sima tdi vagy crtdi akkor nem tudnék dönteni. Akkor már csak az állapot döntene.
A Ford 1.8-asához volt szerencsém.
Ilyen van a szomszédom Fusion-jében és a céges Connactben. Hát... műszakilag komoly gondok azzal se voltak még, de én nem ajánlom. Irdatlanul kerreg. Semmivel össze nem téveszthető traktorhangja van. A Connect nem csak alapjáraton, hanem gázadásra gyorsításkor az utastérből hallhatóan is recseg. (Pl a PSA, vagy az Opel dízelei egyáltalán nem csinálják ezt.) Azt is pontosan tudom mikor jön haza a szomszédom, mert nagyon jellegzetes és hangos a kocsi hanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!