Crysler PT Cruiser vélemények?
Figyelt kérdés
Melyik mennyire megbízható, melyik fogyaszt kevesebbet (2.0 benzin vagy 2.2crdi), úgy általában milyen autó? Olyanok válasza érdekelne jobban akiknek ilyen van.#autó #benzin #megbízható #dízel #Chrysler #Turbo Diesel #common rail #CRDI #Chrysler PT Cruiser #közös nyomócsöves
2016. márc. 28. 14:19
1/3 anonim válasza:
A dízel ekvesebbet fog fogyasztani, a milyenségre meg: fura. :D
2/3 CoolRon válasza:
Nekünk 150Le-s Merci Diesel motorral szerelt van! A kuplunggal vigyázni kell, mivel nagyon húz! :D Nagyon jó kis kocsi. A bőr ülés igaz hogy prémium érzetet biztosít, de nyáron ha rásüt a nap, nagyon meleg, télen meg nagyon hideg... A kialakítása nagyon jó, talán picit alacsony a hasa, ebből kifolyólag picit kell vele vigyázni az utakon.. itt is látszik hogy nem magyar utakhoz tervezték... :D A szereltetése is egy átlag kocsi szereltetésének az áráért van kb.
3/3 veterán vas válasza:
Párszor vezettem egy benzinest.
Szépen szól a motorja, jól kezelhető a váltó, kormány, pedálok.Két problémám volt vele: a futóművet túl lágynak találtam (nagyon billegett a kanyarokban) és az ülést nem tudtam sehogy sem megfelelő pozícióba hozni, pedig nem vagy extra méret. (172cm).
Egyébként szimpatikus autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!