Milyen autót tudnátok első autónak ajánlani?
befektetni? Ezt szerintem nem így kell érteni, mivel az autó veszít az értékén szóval csak bukni fogsz rajta.
Valami Opel való neked vagy VW
Akkor egyértleműen az Opel a megfelelő.
Olcsó fenntartású, olcsó az alkatrész és megbízható. Ha egy B Corsát veszel az még keveset is fog fogyasztani.
Úgy számolj h átírás + bizti + évente teljesítményadó + a szerelés ha valami elromlik rajta, téli-nyárigumi csere stb...
G Astra nincs 400e Ft-ért
B Corsa, B vectra, F astra ezek ami szóba jöhet
Én legutobb 100 ezerért vettem Ford Fiestát, szervó,légzsák. 3 hónapra vettem, 2 éve semmi baja. Kötelezőket megcsinálom rajta, kevesebbet is fogyaszt mint a Suzuki csak 37 kw, gyenge.
Suzukimat 215 ezerét vettem klímával, új alufelni + új gumi + vas felni + 1 szezonos téli gumi + mac hangtechnika, központizár egy darab rohadás nincs a járgányon csak a olajat eszi, de az nem gond. 300.000 km felett eheti, majd megnézetem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!