Nektek már volt olyan hogy egy viszonylag rossz állapotú úton kielözött egy a tiedne gyengébb autó és mind ezt a sofor latszolag megelegedett arcal titeket zavarna?
Akkor nem vagyok egyedul zavart engem is
Tom , normális választ kérek
Leszarnám. Felőlem egy 90 éves bácsika is bevághat elém a járókeretével, ha az ő sávja megszűnik, rögtön a zöldre váltott lámpa után.
Minek problémázni ilyeneken? Megelőz, hát nah. Előzzön meg és kész.
Nem nagyon erdekel, egeszsegere :D
Ma is pl jonak egyaltalan nem mondhato uton mentem 90-100(nekem meg az is necces volt) korul, es vagy 140 megelozott egy urge, de nem hiszem,hogy ezert megelegedettseget erzett volna, biztos minden nap arra jar, tudja h, hol vannak a tankcsapdak .... Ennyi :D
Egyebkent kb 1 eve ugyan ezen az uton csesztem ra , belementem egy katyuba, otthon azt vettem eszre,hogy tiszta vilagosszurke trutymos a felni, hat nem kiszakadt a gumiharang.....
Akit ez zavar, az teljesen idióta.
Ha valaki nálam gyorsabban akar menni, előzzön meg.
Ha valakinél én gyorsabban akarok menni, megelőzöm.
Továbbá sosem figyelem, ki, milyen arcot vág a másik autóban. Felőlem a nyelvét is öltögetheti.
#7:
Most nyár végén történt Szlovéniában: pályaépítés, átterelés a szembe oldalra normál külsősáv és 2,10 vagy 2,20-as belsősáv. Mindenki bandukolt 80-nal, de jött egy tirpák Passatos és nyomta a belsőben 110-120 körül. Arról elfelejtkezett, hogy a belső sáv csak mondjuk 220, a Passat tükrei is kb 220 de ő nem ment teljesen közel a betonelválasztóhoz. Így sikerült is felakasztania a jobb tükrét egy kamionra. Megérte... xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!