Honda Accord Coupe?
Figyelt kérdés
Elég ritka autók, nem nagyon találok róla véleményeket. Nagyon tetszenek a 6. illetve 7. generációs példányok is. Miért ilyen olcsóak akár itthon akár külföldön? Ha valakinek volt vagy van, tudna esetleg valami információt szolgáltatni? Előre köszönöm2016. okt. 19. 16:00
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 5. és 6. generáció.
2016. okt. 19. 16:02
2/5 anonim válasza:
Itt nem árultak Accordból kupét, amerikából szivároghatott be.
3/5 anonim válasza:
Én csak azt mondom róla, hogy van egy barátunk, nagy Audi fan, szereti a német autókat, azonban elmondása szerint úgy autó még nem gyorsult, mint a Honda Accord. Szereti az Audit, de az a Honda adta neki a legnagyobb élményt eddig autók terén, pedig nem egy autót vezetett már. Úgyhogy jó, hogy tetszik, nyugodtan vegyél, biztos, hogy nem jársz vele rosszul.
4/5 anonim válasza:
En az USAban elek es volt 2 es 4 ajtos Accordom is, de 4. generacio (1990).
Nagyon meg voltam elegedve mindkettovel. Mindketto manualis valtoval volt felszerelve (ritka, mert az USAban ugye a legtobb vas automata). Meglepoen jol fogyasztottak, foleg autopalyan hosszu tavon. Szinte ilyesztoen jol fogyasztottak, mindig azt hittem, hogy rossz a benzinszint mutato.
Az egyiket meg is probaltak ellopni, akkoriban (2000es evek eleje) az 5. leglopottabb kocsi volt az Accord.
Sajnos a coupe-val utkoztem, ezert megvaltam tole, a 4ajtost pedig kolcsonbe kaptam, kb. 2 evig hasznaltam, majd visszaadtam a tulajnak. Nem tudok rosszat mondani a Hondakrol :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, komolyan fontolóra veszem. :D
2016. okt. 20. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!