Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Accord vs Skoda Octavia RS?

Honda Accord vs Skoda Octavia RS?

Figyelt kérdés

Melyiket ajanljatok? Egy olyan autora van szükségem, amibe elég cucc fér és autópályán tudja tartani a 160-180-as utazótempót és nem ijed meg ha innen tovább kell gyorsulni. Külföldon dolgozom, fontos, hogy könnyen, gyorsan es kenyelmesen haza tudjak látogatni alkalomadtán. Kb 2,5 millió amit rá tudnék szánni, plusz átírás. Kinézetre a Honda tetszik jobban, teljesítményben es pakolhatóságban az Octavia. Mindkettő dizeles. Skoda 125, a Honda 104 kw. Szervizelhetoseg szempontjából melyik a jobb? A Honda talán drágább, de nincs is vele annyi gond. Melyiket ajánljátok, esetleg van más autó is ennyiert, ami jobb ezeknél?

Köszönöm elore is a válaszokat.

2016. aug. 20. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez szívó 2.4 es turbos 1.8?
2016. aug. 20. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
A 180 szerintem egyiknek sem utazó tempója. Ha még egy kicsit rá tudnál szánni akkor egy következő generációs 140lovas CR TDI octavia jobb választás lenne. Én személy szerint japán autóból csak benzinest vennék, akkor pedig 2.4-es benzines accord ami a legjobb választás és a legmegbízhatóbb.
2016. aug. 20. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 "Mindkettő dizeles."
2016. aug. 20. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Skoda a jobb szerintem, nagyon jól szokták bírni az ilyen jellegű "kiképzéseket". Az Octavia RS simán tartja a 180-at, még az 1.9 TDI-vel sem gond a 160-170.
2016. aug. 20. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak az RS-ben nem az 1.9-es motor dolgozik sajnos, pedig azzal best buy lenne.
2016. aug. 20. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A 2.0 TDI is nagyon jó benne, nem kell félni tőle, sőt.
2016. aug. 21. 20:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, mindkettő dízel üzemű. A Honda első dízeljéről jókat olvastam, ellentétben a Skodával. Egyik cseh alapú cikk szerint a 20 legproblémásabb motor közé tartozik. Viszont a szervizelése ha lehet hinni a szóbeszédnek a Skodánál sokkal olcsóbb, ezért nem tudok dönteni. Sokkal több pénzem nincs sajnos, inkabb veszek egy régebbi jól karbantottat, mint egy újabbat, amivel nem volt rendesen törödve.

2016. aug. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!