Hogyan kell beállítani az időt 2002-es Honda Accord rádióján? (Kép mellékelve)
A képen látható autórádión szeretném beállítani az időt egy akku-csere után. Viszont nem sikerült rájönnöm hogyan kell.
Ha valaki tudja a megoldást, azért hálás lennék!
Te jó ég!
Nyomd hosszan a clock feliratú gombot!
Próbáltam, de semmi. Azért ne nézz hülyének.
Rákerestem több Honda rádió beállítására is, és próbálkoztam a különböző gombkombinációkkal, de sajnos egyik sem működött.
Ehhez a konlrét típushoz meg nem találtam semmit.
"Próbáltam, de semmi. Azért ne nézz hülyének."
Leírtad? Nem! Akkor?
Egy köszönöm is megtette volna, de ha te így akkor én is: szóval rohadj el a pukkadt rizsrakétáddal együtt, de előbb dobd ki azt a szar ősi rádiót!
Nem a javaslatoddal volt baj, hanem a "Te jó ég!" megjegyzéseddel.
Ha normálisan veted fel ugyenezt a javaslatot, "Te jó ég!" nélkül, azzal nem volna semmi problémám.
Csak nem értem miért válaszolsz, ha felháborít a kérdés. Ha meg nem háborít fel, akkor miért kell így válaszolni?
Persze ha leírom hogy ne nézz hülyének, akkor te vagy felháborodva.
szia
mint a kazettás rádión. tartsd lenyomva a clock gombat és közben nyomd az előre vagy vissza tekerő gombot. az egyikkel az órát a másikkal a percet állitod. remélem érthető volt amit leirtam.
üdv: peti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!