Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek lehet ugy menni...

Szerintetek lehet ugy menni az autóval, hogy hátsó szélvédő teljesen bevan törvel, és bevan fóliázval hátulról?

Figyelt kérdés
Szerintem nem.nem is lehet semmit látni hátul.A barátom találta ki,ő azt mondta nyugodtam mehetek igy.Majd valamikor megcsináltassa.De én ezt nem hiszem ,ideges vagyok...

2016. okt. 16. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Törött szélvédővel NEM vehetsz részt a forgalomban!

Hivatalosan balesetveszélyesnek is minősítheti adott rendőr és akár elveheti a forgalmit is!

Megoldás, lehet hogy útvonal engedélyt kérsz az első üvegeshez és megcsináltatod.

Nem írtad milyen kocsid van, de egy hátsó szélvédő 12-13eFt-tól indul +beszerelés.

A munkadíj attól függ hogy gumis vagy ragasztott-e. Előbbi olyan 4-5e, míg utóbbi 7-8e Ft körül szokott alakulni.

2016. okt. 16. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Én is igy tudom.

Főleg hátulról kise látni.Teljesen befoliázta hátsó szélvédőt.Én is olyan ideg vagyok.

Az mondta nézem oldalt két tükrött.

De hogy lehet ugy tolatni???

2016. okt. 16. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én speciál csak tükörből tolatok (nem szabályos tudom), de én így szoktam meg.

Jól mondod, mivel nem látsz ki balesetveszélyes, NE kockáztass!

2016. okt. 16. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon félek etől.Nem akarok sekinek neki menni hátulról..Inkább be se ülők
2016. okt. 16. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Árad a sötétség, és ezek vannak kint az utakon...

:(

Lehet lepontozni!

:D

2016. okt. 16. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!