Szélvédő antenna bekötése! Hogyan?
A minap vettem egy Phonocar 8/012 típusú, belső erősítős szélvédő antennát. Az eredeti antenna problemás, nem érdekes ez van most.
( [link]
Gondolom nem egy nagy durranás, de mégis hogyan kell bekötnöm?
A magnót kivettem az antenna csatlakozóját bedugtam a helyére, viszont van még mellette 1 blankolt szál amit nem tudom hova kell kötni. Az antennán van egy LED visszajelző ami természetesen nem világít és a vétel sem jobb mint a régi problémás antennával. Az az érzésem hogy a szálon kellene jönnie a 12V-nak, de nem tudom hova és hogyan! Valaki esetleg ha rendet tenne hogyan is működik ez. A rádióm ISO csatlakozós Sony CDX-420U és gyújtás nélkül is POWER-ON van a magnó bármikor.
Az ATT jelű kábel ami a képen látszik az pont nem az :P
Egy kék-fehér csíkos színű vezetéket keress, AMP-REM felirattal, annak kell lennie. Az antenna vezetékre meg + kell az biztos (még akkor is ha nem piros), az erősítő része csak így fog működni, és a led is rajta világítani. Az a lukas-sarus kábel az is az antennához tartozik, vagy csak random belekerült a képbe?
Köszönöm a segítséget, a mai napon bekötöm!
A saru a felragaszthato egysegbol jon ki. Gondolom a test :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!