Szélvédőmatricát hova lehet felhelyezni az autón?
Ahol vannak a törlőlapátok oda lehet tenni?
Oldalra nem merem , mert szerintem azért büntetnek
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 97. §
"(2) A gépjármű, a mezőgazdasági vontató és a lassú jármű szélvédőjén, valamint azon ablakain, amelyeken keresztül a vezetőnek az utat és környezetét látnia kell, kilátást zavaró feliratot, ábrát, jelzést, tartozékot elhelyezni tilos. Nem kell a kilátást zavarónak tekinteni
a) a belső visszapillantó tükröt;
b) a szélvédő felső részén elhelyezett olyan fényszűrőt, amely a kilátást nem akadályozza, magassága a járműre felszerelt belső napellenző magasságánál nem nagyobb, rajta keresztül a közúti jelzések színe tévedésmentesen felismerhető;
c) legfeljebb 10 cm méretű, a szélvédő alsó sarkában elhelyezett feliratot, ábrát, jelzést, tartozékot;
d) a szélvédő szélén elhelyezett antennát.
Akkor az egy szakasz, ha jól értem. Szakaszt bármekkorát kitehetsz, hiszen annak csak hossza van. Az csak egy dimenzió. A mi három irányba kiterjedő világunkban nem játszik sok szerepet.
Szólj, ha értelmesen is tudsz kérdezni, mert eddig nem sikerült.
Ennek ellenére szerintem megadtuk a jó választ, csak még küzdesz valamiért.
Nem küzdök semmiért , nemtudom mi a problémád
Egyébként meg igazad van , megkaptam a választ a kérdésre! Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!