Első autónak Opel Astra F/G vagy BMW 318 vagy Volvo S40?
Opellal járok a legjobban, jól gondolom?
A saját pénzemből kell fizetni az üzemanyagot és az autót, nem apuci meg anyuci fizeti, ezért kérem a véleményetek.
17/F
3 darab F astrám volt, de ha ingyen adnának egy 0 kilométerest, is a fejéhez vágnám az illetőnek.
Nekem opel itt többé nem lesz a kertben.
Amik előtte voltak, azok még jók voltak, de az már mind porrá rohadt.
Én a volvo S40-re szavaznék, szomszédnak olyan volt, bár valamiért rohadt az első sárvédője.
Szia! Nekem F astra volt az első családi kocsi amit vezettem, utána egy G Astra Coupem volt, mind a kettőnek nagy előnye az alkatrész ár, viszont az ecotec benzin tényleg olajzabáló, az a motor egy zsákutca. Egy G astra kis benzin motorral, vagy egy picit nagyobb diesel motorral bőven megteszi, nem is csúnya autó, és fentartható. Bár én dieselt nem veszek, lehet te pont diesel párti vagy :)
A BMW-knél tényleg minden drágább, ha valamit ne adj' Isten megkoccantasz, akkor azt saját zsebből kell állnod, egy bmw-nél wz a duplája is lehet simán. A volvokról nem tudok nyilatkozni, nekem tetszik, de sztem az sem olcsó mulatság. A Honda civikek még tényleg nem rosszak, mm amiket hallottam róla, de nem ültem/nem vezettem egyet sem.
Köszönöm!
Esetleg VW?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!