Itt miért isteníti mindenki az Opeleket?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy az Opelek nagy szarok mégis egy csomóan az Astrákat stb-t ajánlják itt mindenkinek. Lehet, hogy olcsó hozzá az alkatrész de az összes megbízhatatlan tetű lassú stb az az előnye, hogy olcsó de azért olcsó mert fos...2010. ápr. 25. 14:18
31/41 anonim válasza:
lehet h ocska tömegauto lehet h papirauto de ha van benne benzin a világbol kimegy !!!! jah és az se mindegy h annyira "igénytelen " kocsi h szinte sose kel hozzányulni. nah de mindenki maga tudja ...az opelröl anyit h egy átlagos német kocsi és személyszerint japán kedvelö vok de mégis több német kocsi a kedvencem
32/41 anonim válasza:
98-as mondeo-m úgy néz ki belülről mint ismerősöm 2001-es astrája.. akkor mi is számít modernnek?
33/41 anonim válasza:
A kérdésre van egy egyszerű válaszom!
MERT ELÉGEDETTEK VELE A TULAJDONOSOK ÉS AMIVEL ELÉGEDETT AZ EMBER AZT AJÁNLJA MÁSNAK IS.
34/41 anonim válasza:
20:41
A 2001-es F Astra belseje ugyanúgynézki mint a '91-esé, csak más a szine...
35/41 anonim válasza:
21:23:
magyarul 10 év alatt 0 fejlesztés? ennyit az opelről :)
36/41 anonim válasza:
Kb ja. Szoval a 91-es Astra belseje, olyan mint a 98-as mondeoé. Akkor miről beszélünk:D :P
37/41 anonim válasza:
Nem azért, de szinte az összes autó ugyan úgy néz ki belülről, nem mindegy? :D
A Suzukiról meg annyit, hogy lehet hogy kimegy a világból, ha van benne benzin, de ha karambolozol vele öcsém akkor tuti, hogy te húzod a rövidebbet.
38/41 anonim válasza:
senki sem isteníti, csak tudja mindenki, hogy jó. simán el lehet vele közlekedni, semmi baj nincs a dinamikájával meg a megbízhatóságával...
ui: amúgy a buszmegállóból könnyű leszólni mindent xD
39/41 anonim válasza:
mi az hogy köztudottan szar az opel. ez a legnagyobb hülyeségek egyik amit hallok. az opel megbízható nagyon, jók a motorjai, keveset eszik és a kategóriájában elég jó fel van szerelve.
40/41 anonim válasza:
Ezen a köztudottan szarokon én is le vagyok akadva. Európa egyik tradícionális márkájáról van szó már elnézést kivánok. Az igaz, h nem minden modellje olyan jó, de vannak más gyártóknak is kevéssbé jól sikerült autóik, és szerintem is jó kocsik alapjában véve. Na jó én Opel kedvelő vagyok de próbáltam objektív lenni. A Honda is jó autó, de nem kéne az Opel motorjait lenézni, mert az h hány lovat hoznak ki belőle nem mindegy. És az említett Omega 2.0 8 szelepes motorja ami szegény csak 115 ló vmiért mégis év motorja volt... Nem kell eltemetni a márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!