Miért isteniti mindenki annyira az érintőképes telefonokat?
Ja, de sokkal érzékenyebb is, pl. haverom elejtette parkettán és kiesett a képernyő...
Nekem Nokia 5310 Xpress Music van, már nem egyszer földhöz vágtam betonon, amikor ideges voltam, sőt már tengerbe is esett és semmi baja nem lett.
Általában én is hülyeségnek tartom a nagy újításokat, sok értelmetlen szar, de érintőképernyős mobilba nem tudom mi lenne szar, még nekem is tetszik.
Sokkal többet tudnak, mint a régi gombos telefonok, gyorsabbak, minden.
Akinek meg a gombos jön be még mindig, vagy vegyen qwerty-set, vagy még gyártanak néha 1-2 gombost, és mivel az már ritkább, ezért az a pár gombos telefont legalább normálisra megcsinálják.
Köszi a kommenteket .. én most egy t-mobile vairy text 2 öt szeretnék venni január körül. és az félif érintös amugymeg qwerty és szerintem egész jó..
és félek h nemsokára csak érintöset lehet majd kapni. és totál elhanyagolják a gombosokat..
Mert az a menő, és minden hülyegyereknek az kell, hogy villoghasson vele. :D A szolgáltatónak meg csak jó, mert megveszik a készüléket, és képesek piacra dobni nem egy elég selejtes vackot, fél év garanciával, két év hűségidővel. 8 hónap után tönkremegy és a hülyegyerek verheti a seggét a földhöz, de akkor se kap olcsón jó telefont. :D
Amúgy nemtom, azon kívül, h vicces simítgatni a menüt, sok értelme nincs, hotspot kevés van, movilnet drága, otthon meg ha netezni akarok, odaülök a géphez és nem gúvasztom a szemem egy parányi kijelzőre. Írni valami szörnyű rajta, még stilussal is.
Ha ilyet vennék, csakis valami drága és jó modellt, ezek a tucat samsungok nem igazán érik meg, nekem a telenornál is azt mondták, hogy többet hoznak vissza, mint visznek el. XD Ja és csak olyat, aminek kicsúsztatós qwerty-je van.
Előnye a nagy kijelző, bár ennek is csak akkor van értelme, ha olyan felbontás van hozzá, mint pl egy iphone4 vagy galaxy s esetén. Úgyhogy én maradok a jó régi és nem menő telefonomnál, amíg egy ilyet meg nem tudok venni reálisabb áron. :D
14:07
Sok hülyegyerek tényleg csak azért veszi, mert érintőképernyős, és látni az utcán, ahogy sétál a kis gagyi szarral, aminél még az 5 éves telóm is jobb, csak az övé érintőképernyős.
De egy normális érintős telót (HTC) azért már én is szívesen elfogadnék.
Meg az is hülye, aki lecseréli a régi telefonját, csak azért, mert már van érintős.
Én úgy vagyok vele, ha az enyém elromlik, majd akkor veszek érintőset, addig meg jó a mostani, és ha elromlik akkor inkább 1 évig nem használok telefont, de akkor is egy jófélét fogok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!