Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért isteniti mindenki...

Miért isteniti mindenki annyira az érintőképes telefonokat?

Figyelt kérdés
Néztem a t-mobilenál telókat és már szinte csak érintőset lehet kapni mikor rohadtul nem azt szeretnék.. :/
2010. dec. 12. 08:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert könnyebb netezni
2010. dec. 12. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
mert trendibb, szép nagy képernyője van.
2010. dec. 12. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Ja, de sokkal érzékenyebb is, pl. haverom elejtette parkettán és kiesett a képernyő...

Nekem Nokia 5310 Xpress Music van, már nem egyszer földhöz vágtam betonon, amikor ideges voltam, sőt már tengerbe is esett és semmi baja nem lett.

2010. dec. 12. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:
ja-ja, a Nokiák strapabírók.
2010. dec. 12. 09:28
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez megnyugtat én se szeretem ezeket a telefonokat.
2010. dec. 12. 09:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Általában én is hülyeségnek tartom a nagy újításokat, sok értelmetlen szar, de érintőképernyős mobilba nem tudom mi lenne szar, még nekem is tetszik.

Sokkal többet tudnak, mint a régi gombos telefonok, gyorsabbak, minden.

Akinek meg a gombos jön be még mindig, vagy vegyen qwerty-set, vagy még gyártanak néha 1-2 gombost, és mivel az már ritkább, ezért az a pár gombos telefont legalább normálisra megcsinálják.

2010. dec. 12. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is érintőképernyős telefont szeretnék, de nem az érintőképernyő miatt. Nekem okostelefon kell, és eddig Symbiant használtam(a régi, még nem érintős fajtát - Nokia 6600, N70, Siemens SX1), viszont szeretnék valami újabb fajtát, csakhogy az összes újabb oprendszer már érintőképernyőre van tervezve. Illetve az újabb Symbianokat már érintőképernyőre csinálják, a Windows-t meg az Androidot pedig mindig is érintőképernyősre csinálták. Szóval nekem az oprendszer a lényeg, ahhoz jön az érintőképernyő, amivel meg semmi bajom. Nem divatból veszem, azt leszärom.
2010. dec. 12. 12:37
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket .. én most egy t-mobile vairy text 2 öt szeretnék venni január körül. és az félif érintös amugymeg qwerty és szerintem egész jó..

és félek h nemsokára csak érintöset lehet majd kapni. és totál elhanyagolják a gombosokat..

2010. dec. 12. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert az a menő, és minden hülyegyereknek az kell, hogy villoghasson vele. :D A szolgáltatónak meg csak jó, mert megveszik a készüléket, és képesek piacra dobni nem egy elég selejtes vackot, fél év garanciával, két év hűségidővel. 8 hónap után tönkremegy és a hülyegyerek verheti a seggét a földhöz, de akkor se kap olcsón jó telefont. :D

Amúgy nemtom, azon kívül, h vicces simítgatni a menüt, sok értelme nincs, hotspot kevés van, movilnet drága, otthon meg ha netezni akarok, odaülök a géphez és nem gúvasztom a szemem egy parányi kijelzőre. Írni valami szörnyű rajta, még stilussal is.

Ha ilyet vennék, csakis valami drága és jó modellt, ezek a tucat samsungok nem igazán érik meg, nekem a telenornál is azt mondták, hogy többet hoznak vissza, mint visznek el. XD Ja és csak olyat, aminek kicsúsztatós qwerty-je van.

Előnye a nagy kijelző, bár ennek is csak akkor van értelme, ha olyan felbontás van hozzá, mint pl egy iphone4 vagy galaxy s esetén. Úgyhogy én maradok a jó régi és nem menő telefonomnál, amíg egy ilyet meg nem tudok venni reálisabb áron. :D

2010. dec. 12. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:

14:07

Sok hülyegyerek tényleg csak azért veszi, mert érintőképernyős, és látni az utcán, ahogy sétál a kis gagyi szarral, aminél még az 5 éves telóm is jobb, csak az övé érintőképernyős.

De egy normális érintős telót (HTC) azért már én is szívesen elfogadnék.

Meg az is hülye, aki lecseréli a régi telefonját, csak azért, mert már van érintős.

Én úgy vagyok vele, ha az enyém elromlik, majd akkor veszek érintőset, addig meg jó a mostani, és ha elromlik akkor inkább 1 évig nem használok telefont, de akkor is egy jófélét fogok venni.

2010. dec. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!