Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Itt miért isteníti mindenki...

Itt miért isteníti mindenki az Opeleket?

Figyelt kérdés
Köztudott, hogy az Opelek nagy szarok mégis egy csomóan az Astrákat stb-t ajánlják itt mindenkinek. Lehet, hogy olcsó hozzá az alkatrész de az összes megbízhatatlan tetű lassú stb az az előnye, hogy olcsó de azért olcsó mert fos...
2010. ápr. 25. 14:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Most te komolyan azért vagy kiakadva, hogy egy 20 ÉVES atutónak nem korszerű már a motorja, meg hogy ilyeneket gyártottak a japcsik korábban is? Hát eszednél vagy ember? :D Gyártottak már korábban is ilyet és még jobb is volt, de ez nem versenyautó hanem egy átlag kocsi. Minek neked egy Forma-1-es motor egy olyan autóba amivel úgysem fogsz 230-nál gyorsabban menni? Egy hétköznapi autónál a megbízhatóság, a biztonság és a fogyasztás a fontos, nem a gyorsulás meg miegymás.
2010. ápr. 25. 16:05
 22/41 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 25. 16:07
 23/41 A kérdező kommentje:

igen, szerintem egy előzésnél nem rossz ha az ember nem marad ott a szembesávba.

látod ezt: 1991es

[link]

92es:

[link]

és azért nézzétek meg az árukat, újkorukba 20évvel ezelött 4-5millió volt és most is 1 millió felett van, és ez is teljesen városi autó..

Mazda is 113le az 1.6os motorjával..

[link]

2010. ápr. 25. 16:15
 24/41 anonim ***** válasza:
51%

Most figyelj F Astra az egy modernkori Trabant kb :D

Mindent kibír, és olcsó.

Én nem vennék Opelt, mert egyrészt nemszeretem az elsőkerekes autókat, másrészt GeneralMotors tulajdon és azt sem szeretem.

Viszont azt elismerem, hogy jó ár/érték aránya van, és megbízható is!

És én is szoktam ajánlani elég sokszor, hiszen megérik az árukat ;)

Egy BMW-s (most hurrogjatok le :D)

2010. ápr. 25. 16:17
 25/41 A kérdező kommentje:
16:17es végre egy értelmes komment..
2010. ápr. 25. 16:19
 26/41 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen, végre nincs baj a válaszaimmal csak azért mert BMW-s vagyok :D

16:17 voltam

2010. ápr. 25. 17:03
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
mert erről a márkáról nem terjedt el sztereotípia pedig lehetne...meg a németek seggnyalása...
2010. ápr. 25. 17:13
 28/41 anonim ***** válasza:
Én azért maradok a Volvo-nál annál nem kell jobb én nagyon megvagyok elégedve az enyémmel bár igaz hogy az opeleket én se komálom de el kell ismernem hogy az új vectra nagyon jól néz ki :)
2010. ápr. 25. 19:42
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem omegám van. x20xev. Teljesen elégedett vagyok vele. Én családi autónak vettem és teljesen kiszolgál minket. kombi ezért biztonságban érzem azokat akik hátul ülnek (többnyire a fiam) Volt mazdám is az se volt rossz, de az omega vitte a pálmát. Egyébként a kérdező lehetne egy picit érettebb. Nem bántani akarlak de ha úgy teszed fel a kérdést, hogy titeket mi győzött meg az opelban, mert te pl elégedettlen vagy vele, akkor talán nem néznének tahónak.
2010. ápr. 25. 20:00
 30/41 anonim ***** válasza:
Opel sztem jó kocsi, viszont suzukit soha nem vennék, egy ócska tömegautó.
2010. ápr. 25. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!