Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha benzinkúton helyetted...

Ha benzinkúton helyetted tankol a kutas adsz neki jattot? Általában mennyit?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 07:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!
2016. okt. 10. 13:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Csajszi vagyok, és egyből pattannak oda. De én szépen és udvariasan megköszönöm és visszautasítom a segítséget.

Most ha annyira nyomorék lennék, hogy még egy autót sem tudnék megtankolni, akkor nyilván autót sem tudnék vezetni.

Ez csak kényelem a bunkóknak a beképzelteknek és az agyhalottaknak akik 100-200-500-X összeget otthagynak, mert ezen felül még rettentő lusták is.

2016. okt. 10. 23:54
 23/24 Sanker ***** válasza:

A kutas alapfizetés nem valami sok, pont azért mert a többi a jattból jön össze. Nem Kötelező, de illik adni.

Benzinkutak, kutasok és autósok közt is van különbség.

Néhány kúton nem kell a kutasnak tankolni, más helyen ki van írva, hogy kiszolgáljuk önt! Én utóbbi helyen dolgozom. Van kutas aki szarik bele, nem csinálja, van aki odateszi magát és megdolgozik a pénzéért.

Nissan Navara, kiszáll, nem köszön, gázolaj tele, tankolás közben szélvédőmosás (piszkos volt, kedvességből lemostam), azt se mondta, hogy köszönöm. És hány ilyen van még...

Nyugdíjas bácsi Marutival 2000 ft benzin, tiszta szélvédő, ezért nem nyúltam hozzá, de mégis ad 100 ft-ot és megköszönte. És hány ilyen van még...

Tisztelet, kedvesség kölcsönös, én megadom mindenkinek. Nem teszek különbséget autók között, bármilyet megtankolok. Köszönés napszaknak megfelelő, hölgyeknek kézcsók, uraknak jó napot, korombelieket tegezem akár lány, akár fiú. Beszélgetek velük, megvan a saját szövegem a különböző helyzetekre és ez tetszik az embereknek, mosolyognak, nevetnek egy jót, és adnak borravalót. Ilyen egyszerű, vannak akik a nevemen szólítanak.

Aki nem kéri a segítséget, egy oké, rendben és lezártam a témát.

Én magánkúton dolgozom, nincs semmilyen pótlék, nettóból az ebéd árát is levonják, ("mert kötelező az ebéd") helyettesítést nem fizetik, a jatt sajnos közös, egész nap kint kell állni, kivéve az ebédszünetet. Szerencsére jó a forgalom, de még így is le van maradva az ismert kutaktól.

Aki eltörné a kezem, súlyos testi sértés 3 évig terjedő szabadságvesztés. Megéri ?

Ezek alapján döntse el mindenki, hogy bánik a kutasokkal.

2016. okt. 18. 01:33
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm kimerítő válaszod! :)
2016. okt. 19. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!