Sosem szoktam, de tapasztalataim alapján kellene, mert a helyi kúton csak nekem nem jönnek ki tankolni, meg segíteni :)
Rossz pszichológia részükről, mert ezután sosem kapnának majd.
2016. okt. 9. 07:37
2/24 anonim válasza:
"Ha benzinkúton helyetted tankol a kutas"
Letöröm a kezét, ha csak a tanksapkához ér.
2016. okt. 9. 08:05
3/24 anonim válasza:
Ahh én sem szoktam engedni. Bár bolondnak és sóhernek nézhet amikor magassarkúba és csinkó ruhába is ragaszkodok ahhoz hogy én tankoljak. Nem arról a 100-200ftrol (mert ennyit illik adni) van szó. Egyszerűen feleslegesnek érzem hogy segítsen.
(ooo igen, egy törtető nő)
2016. okt. 9. 08:46
4/24 anonim válasza:
Általában nem engedem, hogy helyettem tankoljon, de ha igen, akkor 100 és 200 Ft között kap jattot
2016. okt. 9. 08:47
5/24 anonim válasza:
Ha "helyettem tankol", akkor a számlát is ő fizesse!
A piacon sem adok borravalót, mert a kofa kiszolgált!
2016. okt. 9. 08:53
6/24 anonim válasza:
Nem érzem jogosnak jattot adni, mert ezért kapja a fizetését, én sem kapok érte, ha mondjuk leszedek a targoncával egy kamiont. De amúgy Én is magamnak tankolok, udvariasan visszautasítom a segítségét. Legutóbb 3 éve engedtem volna, de mire kiszálltam a kocsiból, már vadul próbálta a gázolaj pisztolyát beleerőltetni a benzines kocsi tanknyílásába. Akkor azért kicsit ingerültebben küldtem el.
2016. okt. 9. 09:30
7/24 anonim válasza:
Van,hogy adok,van hogy nem. Ha német rendszámos autóval vagyok, akkor mindig adok 200-300 forintot, ha magyarral akkor csak ha van apróm,külön nem váltatom fel a pénzem.
Kényelmetlennek érzem,hogy németországban dolgozom és nem adok borravalót,holott illene :/
2016. okt. 9. 09:31
8/24 anonim válasza:
Nagyon ritkán tankolok és mindig én csinálom meg.
Amikor kúton dolgoztam akkor volt aki hagyta hogy tankoljak, volt aki várt is mire odaérek és így se mindenki adott borravalót közülük. Ha kaptam akkor 100-as, 200-as.
2016. okt. 9. 09:32
9/24 anonim válasza:
Ritkán tankolok kúton, de csak akkor tankoltatok a kutassal ha ablakot is akarok mostatni, akkor adok 100-200 Ft-ot, attól függ mi van apróban éppen
2016. okt. 9. 09:55
10/24 anonim válasza:
Nő vagyok. Legtöbb esetben odajönnek hozzám, amikor beállok a kútra, bár nem várom el, hogy segítsenek, megtudok tankolni egyedül is. Eddig én sem tudtam mi a szokás, de ha átengedem a lehetőséget, 100 Ft-ot szoktam a kezükbe nyomni. Ilyenkor még megkérdezi, hogy lemoshatja -e a szélvédőt, de azt mindig visszautasítom. Általában ugyanazokra kutakra járok (kettő) és nekem jól esik a kölcsönös kedvesség, gesztus. Mindig rohanásban vagyok, és sokszor jól jön, ha én már bent állhatok a sorban, míg más megtankol helyettem. Velem még sosem fordult elő, hogy nem megfelelő üzemanyaghoz nyúlnak, midig megkérdezik, hogy mit tankolhatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!