Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ablakpárásodás + fűtés. Ti...

Ablakpárásodás + fűtés. Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Az tudom, hogy természetes, hogy ha hideg van kint akkor én bent ha "telefújkálom" a légteret bepárásodik a szélvédő. Ilyenkor az ablakra irányítom a légkondit, vagy picit lehúzom az ablakot (vagy a kettőt együtt).

Viszont most hogy kint hideg van én bent fázok, és hiába megy az ablakra a légkondi én is érzem és nem akarok mégjobban fázni. Ha a fűtést bekapcsolom akkor viszont mégjobban párásodok.

Ti hogy oldjátok meg hogy fűthessetek de azért kilássatok az ablakon?

OFF, de amikor a 16 éves daewoom volt nem volt ezzel bajom, most új autót vettem, sokkal jobban párásodik :(

2016. okt. 5. 07:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
A pollenszűrődet megnézted? Az tud ilyen mókás dolgot művelni.
2016. okt. 5. 07:34
 2/21 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Ha kinti levegőt cirkuláltatod nem párásodik.
2016. okt. 5. 08:32
 3/21 A kérdező kommentje:
Mármint mi is a hülyeség?
2016. okt. 5. 09:27
 4/21 A kérdező kommentje:
1-es, neked köszi, megnézem, bár egy 3 hónapos autóról van szó. Létezik, hogy a szűrőjével már gondok vannak?
2016. okt. 5. 09:27
 5/21 anonim ***** válasza:
Enyembe nincs legkondi. En ugy szoktam parasodas ellen vedekezni, hogy futest feltekerem, ablakra iranyitom es meg hozza a ventilatort bekapcsolom. Legalabb 2-es fokozatra, de van amikor 3-asra kell ha nagy az eso vagy a hideg. Nekem meg szokta oldani a problemat.
2016. okt. 5. 09:30
 6/21 A kérdező kommentje:
nekem a meleg levegőtől, hiába az ablakra nyomatom csak mégjobban párásodik :-(
2016. okt. 5. 09:31
 7/21 anonim ***** válasza:
Akkor tekerd maxra a ventilatort.
2016. okt. 5. 09:39
 8/21 anonim ***** válasza:

Belső keringetésre van állítva.

Anno ezt Én is beszoptam csúnyán,kereskedésből hazafelé jövet alíg láttam ki XDD

2016. okt. 5. 09:53
 9/21 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd a szűrőt, nincs benedvesedve, bepenészedve, eldugulva pl. falevelekkel stb. Ha rendbe van és mégis párásodik, résnyire húzd le az ablakod és add rá a fűtést az ablakra.
2016. okt. 5. 09:54
 10/21 anonim ***** válasza:
milyen autóról van szó?3 hónapos és párásodik?hm... talán ha minden ok a kocsin,akkor a szélvédő belülről jól mosd le,lehetőleg ilyen párásodásgátló szélvédőpucolóval.Ha koszos akkor jobban párásodhat.
2016. okt. 5. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!