Ha beülök az autóba a parkolóban és elindítom, hogy menjen a fűtés, de nem megyek vele sehová, akkor kell félnem rendőrtől, ha ittas is vagyok?
A mozgó jármű számít vezetésnek,ezért elméletileg nem.
Rendőr helyett inkább a motor szétkopása és a fulladásos haláltól félnék.
Persze akkor ennyi erővel a jogsi nélküli haveromat is elővehetnék mert kinthagytam őt a kocsiba amíg én Tescozok,ő meg le akarta tekerni az ablakokat és ezért gyújtásra tette,istenneadja átült a vezetülésbe és beindította mert klímázni akart.
Mennyire gondolod életszerűnek hogy ezért büntessenek?
vannak legendák...olyan jó olvasni ezeket.
Szóval ha a kulcs benne van, jár a motor, és benne ülsz, akkor az már ráutaló magatartás, tehát büntethető. Ez viszont nem legenda.
Hogy félned kell-e a rendőrtől? Ez erősen eset, és rendőrfüggő. Felesleges az oroszlán bajszát simogatni. Pedig olyan aranyos.
Miért kéne?
Camionba szted ki nem issza magát részegre minden 7 végén 48 órásba?
Gyújtáskapcsoló benne van néha be is van indítva mert lekapná az akksit
Ekkora okosokat, akit ezért megbüntet meg is érdemli...
Kis autósok hallottam ezt józsitól ezt meg pistitől, menjetek inkább ki a kamion parkolóba hátha találtok egy józan embert.
De mondok jobbat kávéba egy kis kávéskanálnyi vodka a sonda ki se mutassa de bearanyozza a napod
"vannak legendák...olyan jó olvasni ezeket"
Az a poén, hogy ez nem legenda! Utánképzésen voltam ittas vezetés miatt és ott az egyik embernek így vették el a jogsiját. Először mi sem akartuk elhinni, de a közlekedéspszichológusnál ott voltak a dokumentumok, hogy bizony így történt. Persze lehet homokba dugni a fejet és mindenre ráfogni, hogy "urban legend", én mindenesetre nem fogok többet hibázni, hogy még egyszer elvegyék.
Takonyrészegen ültem a kocsimban járt a motor ment a fűtés..
Közeg kopogtat hogy mi ez a hányás a kocsi mellett..-mondom még szerencse hogy nem mentem bele XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!