Motorfüggőség nőként? Mennyire normális ez? Férfiak, benneteket nagyon taszít ez?
24éves nő vagyok.
Mivel fiútesók mellett nőttem fel, mindig is imádtam a kocsikat meg a motorokat.
De kezdek megijedni saját magamtól.
Az előző fiúm gyorsaságizott...igazán mögötte értettem meg milyen érzés imádni valamit...és milyen az amikor kikapcsolsz a motoron...
Nos, szakítottunk, Ő pedig a motortól is megvált korábban, de a függőségem megmaradt.
Olyannyira, hogy rajongok a sport motorokért.
A legtöbbről ránézésre megmondom a típusát, 1-2 adatot, de elég ha valaki beszél hozzám, s hallok közeledni egy motort...akkor mindent kizárok és csak oda figyelek...végig borzongok és áhhh... áll a szőr a karomon.
Én egyébként csak robogózom, de gondolkodtam egy időben a nagy motor jogsin, csak sajnos mindig másra kellett a pénzem...
Ha motor jogsim nem is lesz, de szeretném a csuklómra varratni egy apró sportmotort ábrázoló tetkót.
Nagyon taszító, hogy nő létemre ilyen megszállott vagyok?
És a tetkó? Srácok, benneteket ez nem taszítana?
Megmondod a típusát meg 1-2 adatot? Mennyémá.
Én azt is tudom mi van pontosan a motorjába és hogy működik. De ha valakivel beszélgetek akkor mégsem mutatom, hogy nem tudok rá figyelni tovább ha arra jön egy motor.
Varrasd a csuklódra, nem rontasz vele tovább az összképen.
utolsó te akkora nagy sutyerák vagy.
ha nem tudsz normálisan válaszolni egy kérdésre, akkor lehet innen menni...
Te vagy egy nagy sutyerák ha erre így reagálsz.
Bár nem meglepő.
taszít-e? Épp ellenkezőleg, engem nagyon vonzana ez a dolog.
Igazából én autóörűl vagyok, de ha egy csaj szereti a motorkat, kocsikat az számomra pozitív dolog. Ha van kedves írj privátba
60% tényleg egy paraszt, ne törődj vele.
Sok hasonló csaj van, nincs gond evvel, mondjuk nekem fura, sokféle ember van.
Én autóbzi vagyok, motorozni nem merek, mert sok horrort láttam már az utakon, meg itt a neten is, meg én is zakóztam már nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!