Normális ez? B kategóriás jogosítvány megszerzése 10 hónap?
Mi a gond konkrétan?
Nem ér rá az oktatód mindig? Nem tudsz hozzá olyan gyakran menni, mint ahogy szeretnél? Nyáron jártál? Mikor kezdted a gyakorlatot?
Most morgolódsz, amikor már a célegyenesben vagy?
Nekem is kb 10 hónapig tartott, pedig minden vizsgám elsőre sikerült.
Azt kell mondjsm, a fél éven belüli idő nagyon jónak számit, egy éven belül elfogadható.
Hát most már mindegy.
De ha az ő hibájából nem tudtál elég gyakran járni, akkor váltani kellett volna.
Illetve, ahova én jártam, ott előre elmondta minden oktató, hogy hozzá lehet-e még jelentkezni, vagy menjünk máshoz, mert ő már nagyon betelt, vagy hogy már csak délelőtt ér rá, vagy csak délután. Szóval ezeket meg kell beszélni.
Vizsgára, ha jól emlékszem, egy héttel korábban kellett jelentkezni. Szóval a 2 hónap soknak tűnik.
2014. szeptemberbe kezdtem, 2015. március 11-én volt a forgalmi vizsga és rá két hétre már kezembe fogtam a jogsit.
19/f
Segítek, e learningbe 2-3 nap alatt lepörgeted a tananyagot, kiírnak vizsgára, ez 2-3 hét és megvan a kresz, Bü vizsga max 1 hét, aztán forgalom kb 1 hónap, és engem már az eső vezetésné írt ki vizsgára egyből.
Azt hiszem rutinból én 5 órát mentem, forgalomból 8 körül lesz.
Ez csak 9 hónap.
Egyébként nekem a gyakorlat vizsgával együtt, heti két alkalommal és 1-2 pótórával 2 hónap alatt lement.
Azt nem tudom, hogy te miért tudsz csak ritkábban járni, meg az elméleti képzés után mennyit kellett oktatóra várni, de a 30 kötelező óra (15 alkalom) az ha heti egy alkalommal számolva 15 hét, vagyis bő három hónap.
Ha ennél ritkábban tudsz menni, több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!