Szerintetek "ciki" kis összegért tankolni?
Csupán kíváncsiságból kérdezem.
A helyzet az,hogy 20 éves vagyok, még tanulok, ez az utolsó évem OKJ-n.
A kocsimat magam tankolom, csak akkor megyek dolgozni ha kell a pénz, vagy ha kedvem van. (diákmunka)
Általában 2 ezer forintokért szoktam tankolni, de a kocsiban mindig van 10 liter benzin (negyed tank)
Ezt azért hagyom benne mindig, mert egyrészt volt már,hogy kifogyott, és nem tudtam vele menni (az kellemetlen volt) másrészt meg, ha váratlanul kell az autó, akkor tudok vele úgyis menni, ha épp nincs pénzem (ilyen eset volt,hogy a sürgősségire kellett bevinnem egy barátomat, és nem volt pénzem tankolni,de ott volt az a 10 liter)
Ha van pénzem, akkor is csak 2 ezerért tankolok, mert ha többet teszek bele, akkor könnyedén elkényelmesedek, és kijárom ami benne van, mert úgyis a negyede felett van, akkor miért ne?
De a lényeg,hogy emiatt a kúton mindig csak 2 ezer forintokért tankolok 6-6.5 litert, és már feltűnt,hogy ezzel nagyjából egyedül vagyok, mindenki 5-10 ezer között tesz a kocsijába.
Meg akkor vannak ezek a "poénok" is,hogy ezerért tele kérem, és láttam már olyat is aki furcsán nézett rám emiatt. (más autós, meg kutas is)
Tudom, le kell szarni, stb, nem is azért kérdezem,mert amíg nem lesz fizetésem, addig én ezt így fogom csinálni, de érdekelne,hogy más is szokott ilyen kevés összegért tankolni?Szerintetek "ciki"?
Minden normális válaszra pozitív értékelést adok,akkor is ha "ciki", lehet indokolni, de az is elég ha egy rövid választ adtok.
(más kérdés,hogy szerencsére én ezzel a 6 literrel elmegyek 100 km-t, és jó néhány napig elég szokott lenni)
"Tudom, le kell szarni, stb, nem is azért kérdezem,mert amíg nem lesz fizetésem, addig én ezt így fogom csinálni..."
Akkor mi a kerdes?!?
Van aki meg 2000forintbol tudja le a hetvegi nagybevasarlast,mas meg 150ezerből......neked sem kotelezo x osszegert tankolni,ha nem futja annyira vagy nem akarsz ra koadni annyit
Előttem már leírták...miért lenne ciki?
Senki nem tudja, hogy miért kérsz csak egy ezresért, esetleg kétezerért benyát..ezernél kevesebbnek nincs értelme amúgysem.
úgyhogy ne magyarázkodj,, a szemed sem rebbenjen amikor fizetsz. Nem fogod elhinni, de ha bugattid lesz, abba is tankolhatsz öt litert...és az sem lesz ciki.
oka van, ha valaki csak pár litert tankol(mint indokoltad)..
szóval nem ciki.
Miért lenne ciki? Akkor minden segédmotoros is szégyenkezzen, aki 3-4 litert tankol?
Mindenki annyit tölt, amennyit jónak lát, ne zavarjon. Attól sem lesz senki menő, hogy 50 liter póver-nitró-plusz-mega-mósönt tankol.
Más tészta, hogy ha korrózióra hajlamos az üzemanyag tankod, akkor érdemes inkább teletöltve tartani, mert akkor kevésbé rozsdásodik belülről.
Ha tanulsz még és van egy normál kisautód, akkor nem ciki.
De mikor a hü|legyerek behozza a középkategóriás BMW-t, Audit, meg Passatot külföldről, annyi pénze van összesen, mint a kocsi meg a ruha ami rajta van, aztán 2000-ért tankol bele, na az kurv# gáz.
Egyik nap pont mellettem állt egy 30 körül srác meg a barátnője egy B6-os Passatal.
-Kérdezi a csaj, mennyiért tegyek bele?
-Válasz: 3000-ért maximum!
-A francba 3020 lett
-Jó most már haggyad, legyen 3500, de többet nem tankolsz :DD
Nekem volt kínos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!