Autóban csak e-cigi de az is csak leengedett ablaknál. Az igazi dohányfüst soha nem jön ki a kárpitokból azt ne csinálja senki mert nem fogják megvenni az autót.
Enni se nagyon mert az elgurult ételmaradékok/morzsák a következő takarításig elkezdenek rohadni és az is szagokat okoz.
2016. szept. 24. 21:16
12/18 anonim válasza:
Semelyiket nem engedem meg. Nem érdekel ki mit mondd vagy ki mit gondol. Harapok mindenért. Még egy cukorkát sem lehet szopogatni, ha valakinek kiesik a szájából, akkor minden tiszta ragacs lesz.
2016. szept. 24. 23:04
13/18 veterán vas válasza:
Nem vagyok egy tisztaságmániás, de az autóban nem eszünk, nem cigarettázunk. Soha nem kellet a családot emiatt figyelmeztetni, nálunk kezdettől fogva ez a természetes.
Ha hosszabb úton vagyunk amúgy is megáll az ember egy kicsit mozogni, akkor ehet-ihat.....
Csak halkan megjegyzem: Magyarországon hosszabb út? ;)
2016. szept. 25. 08:31
14/18 anonim válasza:
Mert Magyarországon nincsenek hosszabb távok? Nekem messzebb van Debrecen mint a Horvátországi Krk sziget...
2016. szept. 25. 08:38
15/18 Tomcatters válasza:
Hosszabb ut pl rendszeresen jarunk olaszba,spanyolba :) Telen sielni ,nyaron nyaralni ...stb :D
2016. szept. 25. 09:56
16/18 anonim válasza:
Enni nem, cigizni max én szoktam nagyon ritkán, ha nincs időm megállni. Ha enni akar valaki a kocsiba, megállok és ott ehet, ihat, cigizhet, aztán megyünk tovább. A kisteherautó az más, abban lehet enni-cigizni, de az nem arra van mint a több milliós személykocsim.
2016. szept. 25. 11:39
17/18 anonim válasza:
Nekem a hosszabb út az, mikor Dortmundtól tovább kell menjek :))
2016. szept. 25. 12:19
18/18 veterán vas válasza:
Nem azt írtam, hogy csak Magyarországon lehet autózni.
Arra gondoltam, hogy az ember -ha csak nem olyan a munkaköre- nem vezet heti rendszerességgel több ezer kilométeres távot családostól, ahol gyereket kell etetni, kiskutyát itatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!