Itt miért nem szabad előzni?
2016. szept. 18. 19:00
1/7 anonim válasza:
Mert az elotted levo auto balra indexel.
2/7 anonim válasza:
mert aki előtted van már elkezdett előzni, amit irányjelzővel jelez, ekkor neked nem szabad "vonatozni" :)
3/7 A kérdező kommentje:
Ja...Ezt nem is vettem észre. Azt hittem, hogy a felüljáró miatt.
2016. szept. 18. 19:08
4/7 anonim válasza:
Az előzésnek van öt feltétele, ha azok közül csak egy nincs meg, tilos elözni.
A képen mekkora útszakaszt látsz be?
Azért tilos elözni, mert nem belátható az út
5/7 anonim válasza:
Ti hogy tudtátok megnyitni a linket?Nekem nem jön be semmi mert azt írja ismeretlen fájl
6/7 anonim válasza:
Csórikám jelzi az irányváltoztatását előtted. Póz abba az irányban amerre te is menni szeretnél....
7/7 anonim válasza:
És nem mellesleg ez egy olyan dolog, amit nagyon be kell tartani a való életben is. Mert nagyon balesetveszélyes, ha nem veszed észre, hogy a másik is balra menne. Velem naponta előfordul, hogy jó előre kiteszem a bal indexet, hogy előzni akarok, erefel mire kihúznám a kormányt, a másik már engem is előz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!