Miért olvasni sok helyen, hogy Daewoot és az utódját nem szabad venni, rossz auto stb?
Nekem nincs ilyenem, de érdekel, ha annyira rossz akkor miért van az utakon ugyan annyi, mint a suzukikból?
Egyszer vittek egy talán Kalossal, de nem éreztem azt, hogy annyira rossz lenne és a tulaj is mondta, hogy igénytelen autó
Az, hogy meg mennyire fapados, az már emberdüggő szerintem, hogy kinek milyen az ízlése
Csak érdeklődés képpen kérdezem, főleg akik már használták, nem pedig internetre hagyatkoznak
Mert régi alkatrészekből/motorokkal igénytelenül összerakott autók voltk, ráadásul újan nem is olcsón.
Kollégám 2008-ban vett egy Aveot 2,8 M-ért(kb azért vehetett volna bármit akkor!). Kulcsos központi zár, ABS nuku, fordulatszámmérő nuku. A papíron 94 LE az a valóságban max 70-80. Silány anyagok mindenhol, most 160.000 km-néla belseje szarrá kopva. Rengeteg baja volt már.. nagyon rossz vezetni, billegős futómű, a váltó szinte kezelhetetlen..És vezettem is sokszor, nem csak hallomás!
Előtte volt nekem egy új Logan(én azt 2005-ben vettem 1,8 M-ért újan, szóval nem sznobságból szólom le a Daewoot!!!!), az fényévekkel jobb autó pl.
Az újabbak(Cruze, Orlando, stb) már sokkal jobbak, azt simán megvenném!
Csajomnak volt kalos!Egy pokol az az autó!Egy műanyagfröccsöntött szemét!Az 1.2-es volt neki elvileg valami 70+ loval,de gyakorlatilag egy telepi zsiguli erősebbnek érződött nála!olyanra hogy elozes meg csak gondolni sen volt szabad vele!cserebe meg zabalt mint az állat!9-10litert siman megevett varosban!
A futomuve egy vicc....libeg ossze-vissza az egesz......a valtasi erzetet hagyjuk,kb mintha egy fakanalat beleallitottal volna egy lekváros bödöbe,a kezelőszervek valami siralmas minőségűek,a műanyagok valami elkepesztő modon karcosodnak megfogni oket az embernek indgere nincs annyira hitványak,az ulesben mar a 10.km utan kenyelmetlen ülni stb stb.....es a vicc hogy valami 33ezer volt benne mikor vette,tehat szinte új volt,es vigyazott is ra mert elso sajat penzbol vasarolt gép volt,ennek ellenére ha ütnének sem vennek ilyen ipari hulladékot!
Volt meg szerencsem a lacettihez......cimboramé volt,allandoan istenitette hogy az milyen jo auto stb stb...egyszer kolcson kellett tole kernem,mert ugy alakultak a dolgok!Palyan kellett mennem vele 800km-et (1.4 16v) direkt kimeltem mert kolcson auto nehogy valami baja legyen 120-al mentem vele de igy is azt hittem rosszul latok mikor 200km utan a benzinszintmerő fél alatt állt ugy hogy tele tankkal induktam........120-nal majdnem 12 litert evett az a trágya!
Nyilvan lehet hogy csak en fogtam ki szart de nekem ez a chevrolet-daewoo paros hogy is mondjam hogy ne sertsek meg senkit....hat nem jött be..maradjunk ennyiben
Daewoo Matizt és Chevrolet Lacettit vezettem már.
Használtan olcsók, mert sok is van belőlük és elég silányak is. Elavult technológiákra épülő, igénytelen kivitelezésű autók. Magamnak nem vennék az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!