Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek ha valaki nem...

Szerintetek ha valaki nem szeret fantasyt olvasni, az rossz? Ti szeretitek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon olvastam még. Elkezdtem párat, de valahogy nem jött át. Sokkal jobb látni vizuálisan az ilyeneket. Filmben/játékban imádom őket, ha igényesek.
2014. júl. 28. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én szinte csak fantasyt és scifit olvasok, de miért lenne rossz? mindenki azt olvas amit szeret.
2014. júl. 28. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom őket! Szinte csak olyanokat olvasok, de persze vannak olyanok is amit kifejezetten utálok. És mért lenne rossz? Én meg a nyálas ömlegéseket utálom. Nekem ilyen az izlésem. Valakinek nem. Ezért is vagyunk emberek és nem robotok. Mind különbözünk, külsőleg és belsőleg. (nem a belekre gondolok :DD) :)
2014. júl. 28. 23:32
 4/8 emmese válasza:

szia . semmi baj nincs azzal hogy nem tetszik minden könyv . Én csak romantikus vagy fantasy/ sci-fi könyveket olvasok.

Mindenkinek van egy saját ízlése. de az is lehet , hogy éppen royz könyvekkel kezdtél. Ha gondolad tudok ajánlani egy pár visszafogottabb fantasyt :)

2014. júl. 29. 09:44
 5/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem rossz. Sőt tudod mit én sem szeretem őket. 13/L
2014. júl. 29. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, más meg nem. Ha nem szereti, ne olvassa, nem fogom erőltetni, bár nem mindegy, miért nem szereti - ha valami félreértelmezett kultúrsznobság, és ő ilyen ponyvát nem olvas, akkor nem leszek túl jó véleménnyel róla. Bár a többségnek egyszerűen csak nem tetszik a valóságtól elrugaszkodott világ.
2014. júl. 30. 19:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, én szeretem a fantasyt, sőt, eddig szinte csak azt olvastam.

De valahogy mostanában nem igazán fognak meg a könyvek, amiket az utóbbi időben olvastam...és nem tudom, hogy ez azért van-e, mert nem jó könyveket választottam, vagy azért, mert kezdek "kiszeretni" a fantasyból.

2014. júl. 30. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen.

Én imádok fantasyt olvasni, és pánikba estem, amikor nem foglalkoztatott olyan sokáig egy regény cselekménye.

Bár ez csak pár óráig tartott.

Hanem szeretnél kiszeretni belőle, olvass minőségi fantasyt.

2014. szept. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!