Nem nagyon olvastam még. Elkezdtem párat, de valahogy nem jött át. Sokkal jobb látni vizuálisan az ilyeneket. Filmben/játékban imádom őket, ha igényesek.
2014. júl. 28. 22:04
2/8 anonim válasza:
én szinte csak fantasyt és scifit olvasok, de miért lenne rossz? mindenki azt olvas amit szeret.
2014. júl. 28. 22:30
3/8 anonim válasza:
Én imádom őket! Szinte csak olyanokat olvasok, de persze vannak olyanok is amit kifejezetten utálok. És mért lenne rossz? Én meg a nyálas ömlegéseket utálom. Nekem ilyen az izlésem. Valakinek nem. Ezért is vagyunk emberek és nem robotok. Mind különbözünk, külsőleg és belsőleg. (nem a belekre gondolok :DD) :)
2014. júl. 28. 23:32
4/8 emmese válasza:
szia . semmi baj nincs azzal hogy nem tetszik minden könyv . Én csak romantikus vagy fantasy/ sci-fi könyveket olvasok.
Mindenkinek van egy saját ízlése. de az is lehet , hogy éppen royz könyvekkel kezdtél. Ha gondolad tudok ajánlani egy pár visszafogottabb fantasyt :)
2014. júl. 29. 09:44
5/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem rossz. Sőt tudod mit én sem szeretem őket. 13/L
2014. júl. 29. 11:02
6/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, más meg nem. Ha nem szereti, ne olvassa, nem fogom erőltetni, bár nem mindegy, miért nem szereti - ha valami félreértelmezett kultúrsznobság, és ő ilyen ponyvát nem olvas, akkor nem leszek túl jó véleménnyel róla. Bár a többségnek egyszerűen csak nem tetszik a valóságtól elrugaszkodott világ.
2014. júl. 30. 19:28
7/8 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én szeretem a fantasyt, sőt, eddig szinte csak azt olvastam.
De valahogy mostanában nem igazán fognak meg a könyvek, amiket az utóbbi időben olvastam...és nem tudom, hogy ez azért van-e, mert nem jó könyveket választottam, vagy azért, mert kezdek "kiszeretni" a fantasyból.
2014. júl. 30. 19:36
8/8 anonim válasza:
Van ilyen.
Én imádok fantasyt olvasni, és pánikba estem, amikor nem foglalkoztatott olyan sokáig egy regény cselekménye.
Bár ez csak pár óráig tartott.
Hanem szeretnél kiszeretni belőle, olvass minőségi fantasyt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!