Miért lehet azt olvasni egyes véleményekben egyre gyakrabban, hogy Mr. Busta nem jó rapper és az új lemeze is rossz, meg hogy ESSEMM hülyeséget csinál azzal, hogy RTM-esekkel featel, meg hogy a Kapufornia rosszabb a 112-nél?
Pedig még a gyakorlott kritikusok is pozitív véleménnyel vannak mindkét előadóról és lemezről:
Nem vagyok jártas a rapp zenében, de leírom a véleményemet. Nem tudom, hogy Busta és Essemm régebben milyen dalokat adtak ki, de a mostaniak szörnyűek. Busta folyamatosan káromkodik és senki se mondja, hogy sokat takar az, hogy "Megeszik a ge*cimet.!" Az összes dala arról szól - szerintem -, hogy mindenkit beolt, azt mondja magáról, hogy az utcán nőtt fel, senkinek a véleménye se érdekli... Illetve volt egy dala Essemm-mel, amin egy Fuck jelet mutató, kéz volt a 'logója'. Talán Mutatom a Fuckot a címe. Mindegy is... Azt a logót, lelopta a Takncsapdától. Írd be a googleba, hogy Mr.Busta-Baj van, kidobja.
Essemmnek megnéztem a Kapufornia album kinézetét, ott volt, hogy "szókimondó szöveget tartalmaz." Ezt a Rózsaszín Pitbull együttesről majmolták. [link] Legalábbis nekem ez jutott az eszembe. Röviden nekem ennyi a véleményem, a rock, metál illetve a punk zene jobb náluk! : ) 14/L
Hát attól még, hogy sokan csak ezekről a számokról hallanak, akadnak tényleg mélyebb tartalmú szövegeik is bőven. Az ilyen durvább tartalmú szövegek szerintem reakcióként születnek arra, hogy sokan próbálják mardosni Bustát. Egyébként én is főleg rock - és metál stílusú zenét szoktam hallgatni, viszont szeretek hallgatni 1-2 rap előadót is. Bustát pedig azért is tisztelem, mert média nélkül hatalmas sikereket ért el. A Mutatom a fukkot logója tényleg ugyanaz, mint a Tankcsapda Baj van c. albumának logója. Az is tény, hogy a Tankcsapdának se saját ötlete a "fuck off" logó, csak az úgy került be sokak köztudatába, hogy az a Tankcsapda logója. A "fuck off" logó pedig nincs levédve :D. Ez a "szókimondó szövegeket tartalmaz" jelzés nem a Rózsaszín Pitbull találmánya, ez ott van szinte minden olyan előadó, zenész, együttes albumain, amelyeknek van az albumján pl. trágár szövegű zeneszám. Külföldön is van egyébként ilyen megjelölés: "parental advisory explicit content".
22/F
"Bustát pedig azért is tisztelem, mert média nélkül hatalmas sikereket ért el."
Ezt te sem gondolhatod komolyan ...
"Essemmnek megnéztem a Kapufornia album kinézetét, ott volt, hogy "szókimondó szöveget tartalmaz." Ezt a Rózsaszín Pitbull együttesről majmolták."
Akkor ők meg az amerikai rapperektől majmolták, mivel ez a szöveg van az ő lemezeiken is csak angolul.
Látod? Nem mai lemez, 2Pac is egy rózsaszín valami copy-zó :D
Akárki akármit mond, Busta gyenge szövegileg, ritmikailag és rímtanilag. Nekem a flowja se jön be de ez az én szuverén véleményem :)
Ellentétbe Essemmel, aki úgy minden szempontból jobb nála, csak sokan nehezményezik, hogy a régiEssemm jobb volt, mert más témákat más köntösbe adott elő.
Érdekesség viszont, hogy Essemm lemezei nem lettek olyan jók, mint ahogy a PromoMixekbe tüntek :S Nekem megvan mindkettő s szeretem Essemmet, de tud ő sokkal jobbat ezeknél, single trackjei mind jobbak..
112 vagy Kapufornia, melyik a jobb? A kérdés inkább melyik lett rosszabb
"Akárki akármit mond, Busta gyenge szövegileg, ritmikailag és rímtanilag. Nekem a flowja se jön be de ez az én szuverén véleményem"
Ebben igazad van, de mégis van valami, amivel megfogott engem, és nem a káromkodások, mielőtt a sok előítéletes veréb elkezdené a cirkuszt...
Hullámvölgy a zenéje szerintem, pl amikor a pávákat oltja: a "Páva dal" szerintem nagyon rossz, csak Flex része jó, a "Kötél" viszont hatalmas, azon ritka számok közé tartozik, amelyet meghallgatok a káromkodások ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!