Szabad, hosszú utazásnál természetes. Lehetőleg ne szagos ételeket, a morzsát ki lehet porolni vagy porszivózni később, nem téma.
Dohányzás kizárt de én sem dohányzom.
2016. szept. 24. 18:02
3/18 anonim válasza:
dohanyozni csak nekem mint vezetonek :D es csak hosszabb uton. 100km +. enni is lehet de nem porkoltet persze :D
2016. szept. 24. 18:10
4/18 anonim válasza:
Soha senki nem dohányzik az autóban, a házban és a kertben sem, alap.
Enni szabad az autóban, persze, szoktunk is.
2016. szept. 24. 18:22
5/18 anonim válasza:
Én ugyan cigizek, de az autóban soha és másnak sem engedem. Enni lehet bármikor bármit.
2016. szept. 24. 18:28
6/18 anonim válasza:
Dohányozni már nem dohányozok, de mióta komolyabb autóim vannak, azóta más sem gyújthat rá. Evés az elmegy, néha én is eszek, mert hosszú utakon járok, van hogy ott élek az autóban. De úgy is lehet ám enni, hogy nem morzsálsz meg csorgatsz le mindent, nekem működik ez így is.
2016. szept. 24. 18:39
7/18 anonim válasza:
Én kényes vagyok az autómra, de én sokat engedek. Ki takarítani ki lehet mindent persze azért van egy határ így is amit elvárok hogy betartsanak az utasaim, de én az evést ivást engedem, az ha picit olyan lesz a kárpit hát istenem, az autó azért van hogy kiszolgáljon, attól ha egy picit foltos lesz nem fog összedőlni a világ. Én csak ritkán dohányzom autóban meg sosem. Másnak még a céges autóba se engedem meg, nem azért mert bebüdösíti és engem a cigi szag nem is zavar igazából, csak azzal van a problémám ha hirtelen az arcomba megy a füst az eléggé szokta irritálni a szemem. Ezért nem is dohányzom zárt helyen meg úgy általában sem. Én azt is engedem hogy valaki picit sáros lábbal szálljon be, a lábtörlő sem dísznek van benne. Persze amennyire lehet vigyázok rá, de 100% ig úgysem lehet.
2016. szept. 24. 18:46
8/18 anonim válasza:
Evést nem engedem meg, azért haragszok mert minden morzsás lesz.
Dohányozni sem szabad.
2016. szept. 24. 19:41
9/18 Tomcatters válasza:
Enni, ha hosszu az ut lehet, dohanyozni kizart :D
Nem is dohanyzom
2016. szept. 24. 19:50
10/18 anonim válasza:
Maximum cukorkát szopogatni. Ha bármi igény merül fel, ott egy benzinkút.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.