Vizsgaigazolással lehet vezetni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy lehet és ha elkap a rendőr és rossz napja van, akkor max 5 ezret kell fizetni, ez igaz? Vagy ez hogy működik?2016. szept. 24. 12:06
2/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__812..
csak megkérdezted?
3/8 A kérdező kommentje:
azt nem én írtam ki :D Azt tudom, hogy mennyi idő múlva küldik ki.
2016. szept. 24. 12:20
4/8 anonim válasza:
Nem lehet, sőt azzal a papírral sem lehet amit az okmányirodában kapsz, csak akkor vezethetsz ha megkapod a jogsid, ezalól persze kivétel ha megújítod.
5/8 anonim válasza:
"..és ha elkap a rendőr és rossz napja van, akkor max 5 ezret kell fizetni, ez igaz?"
Annyira nem igaz, hogy ha rossz napja van, még a jogosítványod sem kapod meg vagy fél évig! :-)
6/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen oktatód van, de a mienk a szánkba rágta, hogy NEM, nem lehet vezetni vele. Jogosítvánnyal lehet.
7/8 anonim válasza:
Én végleg eltiltanám a vezetéstől, azt, aki sem az ezer korábbi kérdés után felteszi ezeregyedszer. De jó, nem keresel rá. De ott van az a nyomorult papír nálad, s egyértelműen rá van írva, hogy nem.
És azt se kérdezd meg, kérlek, hogy mikor jön meg a jogsi, mert az is kétnaponta felbukkan itt.
8/8 anonim válasza:
Az elméleti oktatás legelső pontja:
Gépjárművezetés személyi feltételei:
..., ..., érvényes vezetői engedély, ...
nem voltál ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!