Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Vezetni vizsgaigazolással?

Vezetni vizsgaigazolással?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek nem rég lett meg a forgalmi vizsgája,és a vizsgaigazolással a zsebében vezetget. Azt mondta,hogy ha a rendőrök megállítják ,szimplán megmondja,hogy fogalma sem volt arról,hogy ezzel nem lehet még vezetni,és egy "többet ne forduljon elő"-vel elengedik.. Érdekesen néztem rá,de ráhagytam. Mennyi az esélye annak amit mondd?
2014. márc. 19. 17:56
 1/5 Sinead ***** válasza:
100%
Az esélye nulla. Ha megállítják, úgy megbüntetik mint a huzat.
2014. márc. 19. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát tekintve hogy engem egy év alatt összesen egyszer állítottak meg rendőrök, akkor is csak szondát fújattak (semmi papírozás) van esélye hogy abban a pár hétben amíg nem érkezik meg a jogsija nem fogják megállítani.

Amúgy ha nagyon jófej a rendőr, és jó napja volt, akkor elengedi, de ez mindenképpen szabálytalan.

2014. márc. 19. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag vezetői engedély nélkül vezet, és ezt a jófej rendőr sem fogja elengedni.

Nem is kell megvárni az igazoltatást, elég ha valakivel koccan akár önhibáján kívül, és lebukik.

2014. márc. 20. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

"szimplán megmondja,hogy fogalma sem volt arról,hogy ezzel nem lehet még vezetni"

A nem tudás nem mentesít a szabályok betartása alól. És egyébként rá van írva arra a papírra, amit adnak az okmányirodában...

2014. márc. 20. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól felpofoznám. Ilyen hülye gyerekeknek adnak jogosítványt. Remélem lesz egy agyon szpojlerozott 20 éves swiftje meg egy nagy hangládája aztán félmeztelen feszít majd napszemüvegben. Akkor legalább annyira jó lesz, hogy kiröhögjék.
2014. márc. 31. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!