Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A B jogsi minden sikeres...

A B jogsi minden sikeres vizsgája utáni kapott vizsgaigazolással lehet már vezetni?

Figyelt kérdés
Ha sikerült minden vizsga B kategóriából, akkor utána ugyebár 3 nap míg lehet menni a vizsgaigazolásrt.
2009. nov. 23. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Csak és kizárólag a jogosítványoddal vezethetsz.
2009. nov. 23. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Ezt a marhaságot honnan vetted? :D Csak akkor vezethetsz, ha jogsid van!
2009. nov. 23. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:

hááát csak reménykedtem :D:D

köszi a válaszokat, úgy gondoltam pedig hogy ez az ideiglenes jogsi, és míg meg nem érkezik a kártya addig ezzel =))

2009. nov. 23. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden héten megkérdezik ezt.
2009. nov. 23. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
16:39: Elég nagy hülyeséget írtál ezzel, mert régen lehetett papírral vezetni, mert az ideiglenes jogosítványként szolgált. Ma természetesen már nem így van, de innen vehetik ezeket az emberek.
2009. nov. 24. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
21 vagyok szóval nem tudom mi volt régen, de szerintem a kérdező se idősebb nálam. Szóval lehet, hogy régen ez volt, de már nincs így.
2009. nov. 24. 18:34
 7/7 A kérdező kommentje:
hát ja, 17 vagyok :D
2009. dec. 23. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!