A B jogsi minden sikeres vizsgája utáni kapott vizsgaigazolással lehet már vezetni?
Figyelt kérdés
Ha sikerült minden vizsga B kategóriából, akkor utána ugyebár 3 nap míg lehet menni a vizsgaigazolásrt.2009. nov. 23. 16:32
1/7 anonim válasza:
NEM! Csak és kizárólag a jogosítványoddal vezethetsz.
2/7 anonim válasza:
Ezt a marhaságot honnan vetted? :D Csak akkor vezethetsz, ha jogsid van!
3/7 A kérdező kommentje:
hááát csak reménykedtem :D:D
köszi a válaszokat, úgy gondoltam pedig hogy ez az ideiglenes jogsi, és míg meg nem érkezik a kártya addig ezzel =))
2009. nov. 23. 16:50
5/7 anonim válasza:
16:39: Elég nagy hülyeséget írtál ezzel, mert régen lehetett papírral vezetni, mert az ideiglenes jogosítványként szolgált. Ma természetesen már nem így van, de innen vehetik ezeket az emberek.
6/7 anonim válasza:
21 vagyok szóval nem tudom mi volt régen, de szerintem a kérdező se idősebb nálam. Szóval lehet, hogy régen ez volt, de már nincs így.
7/7 A kérdező kommentje:
hát ja, 17 vagyok :D
2009. dec. 23. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!