Első alkalommal vezetni milyen?
Figyelt kérdés
Holnap megyek első alkalommal vezetni, és hát már 4 hónapja, hogy megszereztem a KRESZ vizsgát. Mennyire fog ártani ez nekem, hogy valószínűleg felejtettem valamennyit, mennyire kell odafigyelnem?2016. szept. 21. 17:02
1/1 anonim válasza:
Vezetésnél : mindent használni fogsz,be fog ugrani 70%-ban és amit látja az oktató ,hogy nem tudsz azt elmondja.
Aki 1 héttel a vizsga után megy,az se tud mindent.
Van amit nem is tudunk,mert értelmezni nem tudjuk kötni kell valamihez .
Első alkalom átlag : egy parkolóban vagy egyéb helyen ,előre -hátra (alapjáraton) ,1-2es fokozat alapjáraton,kanyarodás elve hogyan mit stb...
"Ismerkedés".
De jó buli.
Van akit kivisznek egy óra (30-40 perc után) "forgalomba " is ami átlag külvárosi út ahol csak élvezed,mert kb kocsi nem jön ott.
Buli az egész.
Ne stresszelj,hiszen jobb nem lesz ún. "tolj rá" ,csak élvezetből csináld miközben azért odafigyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!