Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 millióért milyen állapotú...

1 millióért milyen állapotú bmw- t lehet kapni megéri?

Figyelt kérdés
316-318-320 benzin
2016. szept. 21. 20:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20: Ne sértődj meg ő csak magára gondolt mert az egyik válaszában ezt írta "Hát a használttal mindig megszívtuk. pár hét, és vásznas lett.".

Ebből se akarok sértődést de tényleg elég sötét az egészhez aki mindenféle szar állapotú autókat megvesz és utána panaszkodik. Megveszi a legolcsóbbak egyikét és akkor csodálkozik hogy szar. Na de ez már tényleg tipikus magyar mentalitás vagy inkább nemzeti sport.

2016. szept. 22. 20:44
 22/25 anonim ***** válasza:

Na akkor: Én vagyok az az 58%-os aki használt gumit vett még 12 éve, és ketente járta gumishoz.

Az aki utána suttyóskodik az egy másik 58%-os, ne azonosítsatok vele. Mivel nekem is 2 BMW-m van, nem fogom írni hogy a sötétek vesznek azt.

A fogyasztásról és FOCUSRÓL, nekem az is van, a szüleim használják, meg néha én. Egy 316-320-as BMW képes annyival kb elmenni mint a focus. Ha meg lépjük akkor nekem a focus is eszik.

A 320d-m meg 5.1-el jár. (éves átlag, de nyári hónapokban 4,8 is volt a rövid távú)

2016. szept. 22. 21:45
 23/25 anonim ***** válasza:
*ketente = két hetente
2016. szept. 22. 21:45
 24/25 anonim válasza:

A piac szerinten tulertekeli a BMW-ket, de ezt neked kell eldonteni milyet szeretnel:

Ennyiert nyilvan eleg idoset kapsz, keress ra az erre szakosodott oldalakon allisd be max 1M az ar. Nezd meg hany evesen adjak a legtobbet, ott eros a kinalat. Ha rosszabb allapotut nezel tobbet kell ra kolteni, ha jobbnak tunik akkor is vitesd el szervizbe allapotfelmerni mielott megvenned, gyorsan kiderulnek a turpissagok ott.

2016. okt. 5. 18:28
 25/25 BiTOPro97 ***** válasza:

Hát ennyiért én max. egy Focus-ban, Corolla-ban vagy Mazda 3-asban gondolkodnék. Vigyázni kell, mert sok itthon magánszemély néven futott céges is van, és még több volt céges!

u.i.: Akkor szokott itthon magán néven futni a céges, ha nincs hazai leányvállalat. És úgy-e magyar személy csak magyar rendszámú autót vezethet (fennakadás nélkül), még ha több állampolgársága is van.

2016. okt. 6. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!