1 millióért milyen állapotú bmw- t lehet kapni megéri?
Azért a 36 ezer forint a négy gumiért a ló túloldala.
Nem egy autón ennyibe kerül 1db minőségi gumi,mert épp 17-es felnivel vették meg.
De egy átlag 195/50 r15 is 15-20 ezer darabja a normálisból.
Ilyen gyenge BMW-t pedig szerintem nem éri meg venni.
#6 Hát az is mindennel együtt valahol magyar rendszámmal 1.5 millió Forint közelében áll meg.
Első BMW is agyon kímél volt, most a napi városi használatos is jó gazdánál volt. De azért tudták enni a pénzt. Mostaninál az egyik turbo cseréje bármikor befigyelhet. Vagy mind a kettőé???
Az a baj hogy magyarországon automatikus BMW-szorzó van a kereskedések árképzésében.
Németeknél 100-120 euró egy új noname kupplung 5-ösre, a luk vagy sachs 200. Magyaroknál 120 ezerárt (400 eur) akarták rámsózni ugyanazt.
Aki lehurrog annak annyit, hogy csak kérdeztem, h érdemes-e?
Akkor marad a focus vagy toyota.
"Aki lehurrog annak annyit, hogy csak kérdeztem, h érdemes-e?"
Nem tudni. Van ra esely hogy meggondolod magad es inkabb pszichologusra koltod a penz bmw helyett.
#15 Magyar főmérnöktől és multi cég vezetőtől kezdve tényleg a vállalkozók széles palettája vesz BMW-t.
#15 -> Azért ennyire ne általánosítsunk, ha lehet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!