Párhuzamos parkolás friss jogsival, másképp, hogyan?
Hali
Friss jogsi,oktató kocsin volt leghátul parkolóablak,amin kb az autó hátulját láttam,ott kinéztem és ha ott megláttam a mellettem lévő kocsi hátulját alászedtem,és ment az egész.
De a mostani kocsimon ,nincs ilyen ablak,csak az ajtó ablakja,az meg még vagy közel fél méter ,és az most nekem kb holttér és nem tudom alkalmazni a "technikát" .
Hogyan csináljam?
2x parkoltam így ,1x ment elsőre ,hogy "belőttem",hogy kb hol a vége,de inkább szerencse volt. második alkalommal,meg rá kellett javítanom,mert már késő volt.
Mi az, hogy parkoló ablak? :D 20 éve vezetek, de ilyet még nem hallottam.
Visszapillantó minek van? :)
"második alkalommal,meg rá kellett javítanom,mert már késő volt"
Friss jogsival nem meglepő.
Belejössz majd.
Értem,de nem vaktában akarom belőni ha van más is.
[link] itt a leghátsó oldal ablak.
ezt hívtuk parkoló ablaknak
Az a baj ezzel, hogy az oktató arra a kis ablakra tanít meg.
Ez minden autóban más. Ha nincs kellő rutinod, akkor szállj ki, nézd meg. Nem szégyen az, hidd el. Teherautóval én is ezt csinálom.
Ha látod a lámpákat, akkor kapcsold be a vészvillogót Annak a fényéből is lehet következtetni a távolságra.
És ahogy előttem is írták. A tükör nem csak optikai elem, hanem igen hasznos tud lenni.
Igen, tudom. Kezdőként ez nem fog menni annyira, de ne is erőltesd a határokig. Inkább azt nézd meg, hogy meddig mehetsz még hátra, mint azt, hogy mit törtél össze. Majd később jobban fogod érezni. :)
a tükröt mindig használom,azzal nincs is baj,csak így még kérdőjel,hogy mikor kezdjem a kormánytekerést,mert nem látom az alapján,hogy hol a vége,hogy mikor mehet.
Azt mondták nézzem meg a kocsit ami mögé befogok állni,a végét nézzem meg,attól kb egy 40 centis távot
Gondolj bele abba,hogy egy kis dobozossal is kell tudnod parkolni.
Ott csak a két tükör lesz,meg az érzéked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!