2T Trabi gáz?
Figyelt kérdés
Az lesz az első autóm :)2010. ápr. 23. 16:18
1/14 anonim válasza:
buli inkább,majd meglátod micsoda minőségbeli ugrás a buszmegállóban fagyoskodás után :)
2/14 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ha arra telik, az lesz.
Imádni fogod!!! :)
Az első nekem is egy Trabi volt, nagyon szerettem. Úgy voltam vele, akinek nem tetszik, vegyen nekem jobbat, nekem akkor ennyire tellett.
Öreg lett és "beteg", és megsirattam, amikor lecseréltem!
3/14 anonim válasza:
földútra, falura még talán jó, de városba már vicces:D csajozni ne nagyon akarj vele:D meg gyorsulni se, fűtésre, rádiora, ijen luxusokra ne nagyon számíts:D bár kérdés milyen állapotu, szal ha széjjel van tuningolva, akkor még azt mondom vicces, de egy rossz, kékfüstöt okádó ocskavas nem egy szemgyönyörködtető járgány:) én a helyedbe inkább gyüjtenék nagyon picit, egy ladára, vagy zastavára, azok is égők, de nem ennyire nagyon sztem:)
4/14 anonim válasza:
na tpikus újgazdag,hidd el te viccesebb vagy apuci audijában mint a kérdező a trabantjában.
5/14 anonim válasza:
Retro. Fajintos. Csak ne akard agyon tuningolni, meg csicsázni mert az gáz.
6/14 anonim válasza:
Mennyibe fájna neked most az a trabi?
7/14 A kérdező kommentje:
Semmi csicsa meg gagyi tuning nemlesz benne. Egyébként 90% hogy kombi lesz :)
Ninausz kipuffrendszer és annyi.
Nem azt akarom hogy az autóm miatt csípjek fel csajokat..
Egyébként ha a Trabinak bármi baja lenne ottvan anyám kocsija (1.6-os benzin) és az elvisz bárhová.
A Trabikat imádom is meg jó lesz mert kisköbcenti...
200-300 ezer Ft most ahogy most nézem, de még csak 15 vagyok szóval még változhatnak az árak (bár szerintem már csak drágább lesz)
Köszi a válaszokat, írjatok még!
2010. ápr. 23. 17:15
8/14 anonim válasza:
még 2 év a jogsi.. és hidd el nem annyira szar ha van benne tuning, igaz nekem swiftem van de elég jó cuccok vannak rajta/benne, és itt nem a krómcsíkra, meg a pörgős dísztárcsára gondolok.
9/14 anonim válasza:
Még van addig 2éved! Gyüjtsed a pénzt! Inkább ladát vegyél,egy feketét , ja és kockalámpásat! :D Abba legalább 40fokot lehet csinálni :D
10/14 anonim válasza:
Jaaah, értem, ezek szerint nem az ára, hanem a trabi szeretete miatt szeretnél ilyet. Sajnos, mire odajutsz, lehet már nem közlekedhetnek a 2 ütemű csodák az útjainkon, nem emlékszem, hogy mi az utolsó határidő, de majd úgyis mindjárt jön valaki és elmondja a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!