Hát eléggé szerintem. Inkább ladát vegyél akkor már. De miért ezt a kettőt nézted? Csak erre van pénzed, vagy csak ez a kettő tetszik?
2011. febr. 9. 20:02
3/28 anonim válasza:
Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt!!! Ilyen benzinárak mellet nagyon jól jársz vele :)
Meg szerintem ezeket az autókat ma már mindenki megnézi, elmosolyodik, szép emlékeket hoznak elő.
Csak tartsd rendben, legyen külsőleg mindig szép, tiszta, csillogós és akkor mindenki meg fogja csodálni ;)
2011. febr. 9. 20:02
4/28 anonim válasza:
Ha rálépsz a gázra, és nem lötyögsz, akkor nem gáz xDDD......sőt, ha szépen meg van csinálva, itt nem ilyen-olyan idétlen tuningra gondolok, hanem, h rendben van tartva, szépen újralakkozva stb., akkor sokkal menőbb, mint ha veszel mondjuk egy akár 15 éves nyugati vmit.
2011. febr. 9. 20:08
5/28 anonim válasza:
Épp nemrég láttam egy Ladát, ami olyan szépen föl volt újítva, korhűen, mintha most jött vna ki a gyárból, úgy fordultak meg utána az emberek, és csodálták, mint vmi mittudomén Porschét ;)
2011. febr. 9. 20:11
6/28 anonim válasza:
:D
Nem gáz: RETRO.
Sokkal gázabb apu kölcsönkocsijával hasítani a forgalomban, és úgy felvágni vele, mintha zsebből, kp-ra csengette volna ki a takonyorrú.
:D
Ennél is cikibb, ha még évekig kell fizetni a törlesztőt, de a takonyorrú az első kanyarban totálkárosra zúzza.
Ha lehet szavazni, akkor kispók. Imádtam.
2011. febr. 9. 20:16
7/28 A kérdező kommentje:
20:16 Én is így gondoltam, amikor megvettem tavaly, de a Trabi praktikusabb, meg jobban is megy (bár a kicsire sem panaszkodok) Gondolkozom rajta, hogy nyáron lecseréljem egy Trabira, vehetnék komolyabb "drágább" verdát is, de ezek tetszenek.
2011. febr. 9. 20:22
8/28 anonim válasza:
A "gázság" mióta érv egy autó megvételénél? Ésszerűség szempontjából amúgy simán megfelelő lehet életkortól függően egy ilyen autó bárkinek.
2011. febr. 9. 20:29
9/28 anonim válasza:
KisPolski....:D de szerettem. Sokkal jobb, mint egy Lada. Jóval kevesebbet eszik. Mondjuk a Trabi nagyobb valamivel, tehát kényelmesebb, de én a KisP-t jobban szerettem.
Szerintem nem gáz, sőt egy fiatalnak, beletanulnu pont jó, és veterán..majdnem. :)
2011. febr. 9. 20:30
10/28 anonim válasza:
Akinek gáz, az menjen busszal. Akinek autója van(korunkbeliekre gondolok) és úgy tartja gáznak, az adjon pénzt hogy vehess jobbat, vagy menjen el dolgozni, ne a szülök pénzén éljen, és utána ismételje meg, hogy gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!