Sokkal gázabb apu kölcsönkocsijával hasítani a forgalomban, és úgy felvágni vele, mintha zsebből, kp-ra csengette volna ki a takonyorrú." ezt én is igy gondolom!!!!
ja és aki kinevet ez miatt az bolond... tudod van az a "mondás" hogy: "ez öreg, de ki van fizetve" és a saját pénzeden vetted nem pedig apuci tolta a segged alá!
2011. febr. 9. 20:44
12/28 anonim válasza:
Trabi zsír!!!
Szép festés 1 felni, és már jampi!!!
És persze keveset eszeik nem megy rosszul, ha odafigyelsz rá kivisz még a világból is!!!
Amúgy egyáltalán nem égő, sőtt 1 szép darabot sokkal többre tartanak az emberek, mint pl egy swiftet. Amiből minden sarkon van 3!!!
2011. febr. 9. 21:55
13/28 anonim válasza:
1.1 trabit inkább ne, sok olyan alkatrész van hozzá ami nem egyezik a 601-essel és a VW el se úgy hogy azt csak az 1.1hez találták ki, amiből elég keveset csináltak, ezért jó minőségű alkatrészt nehéz hosszá találni, polski csak tavasztól őszig jó mert nincs benne fűtés, amúgy jó autó, csak sokat kell mindegyiket szerelni, ha igazán ritka, kényelmes és keveset evő autót akarsz akkor fontold megy a Dacia 1310 TX vagy TLX et, az akkora mint egy mai autó, kb 6-7 litert eszik és ma már rohadt ritka és ami még van az olcsó, alkatrész meg van hozzá és könnyen szerelhető
Jó vétel lenne, ez biztos egész életét garázsban töltötte és szervizelve volt, nem is látszik a képen egy rozsdafolt se rajta, ha én most akarnák venni ezt tuti komolyan megfontolnám.
2011. febr. 9. 22:10
15/28 anonim válasza:
Vagy ezt, ez TLX, ez 5 sebességes és vákumos fékrásegítő is van benne és még sok minden ami nincs a TX ben
Ezekben a km is valós mert idősek használják őket és azok nem tekergetik mint a kereskedők, manapság szinte senki se vesz régi daciát pedig ha karban vannak tartva nagyon jó kocsik és sokkal kényelmesebbek mint egy mai, nagyobbak és a fenntartási költségük se nagyobb mint egy polski vagy trabant, ez tapasztalat.
2011. febr. 9. 22:18
18/28 anonim válasza:
ez után mindenki utána fordulna, előbb lát az ember Ferrarit mint 1310es Daciát
2011. febr. 9. 22:22
19/28 anonim válasza:
Ezeknek a régi autóknak van arcuk és szépek, nekem főleg a Dacia meg a Zuk tetszik.
2011. febr. 9. 22:27
20/28 anonim válasza:
A dáciákkal 3x annyi gond van mint a trabikkal. Nekem is trabim van és nagyon jó. Bontóba bármikor bármien alkatrész van hozzá. Na meg persze a 4 ütemű wartburg ugyan az szinte mindenbe. Akár meik autós boltba van hozzá alkatrész még raktáron is. Szóval go trabi go.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!