Az audisok minden felé ilyen arrogánsok? Azt hittem csak hazánkban.
Ma is egy német barkácsáruháznál egy ki akar parkolni, én a tőle jobbra levő helyre szabályosan beállok. Aztán hirtelen látom hogy a kormány alá van szedve, és indulna meg, pont lekaszálná az autóm baloldalát. Röviden dudáltam, pont időben. (egyébként ha abban az ívben kanyarodik ki, akkor pont menetiránnyal szembe fordulna egyirányúban de ez mellékes.)
Utánam is jöttek, tulajdonképpen a mögöttem jövőnek is meg kellett volna adnia az elsőbbséget.
Utána amikor kiáll, látom hogy hadonászik, meg jár a szája, és nem "Dankeschönt"-t mondott, hanem a mutogatásból az jött le, hogy kb. miért pont oda kell állnom mellé.
Csak én gondolom hogy inkább meg kellett volna köszönnie, hogy jeleztem, és most nem kell fizetnie vagy az én vagy a mogöttem jövő autó fényezését? (és ok van biztosító, de a biztosító is be foga malusként kasszírozni)
De majdnem mindennapos az ilyen az audisokkal, van amikor 120-nál szerintük 1m a biztonságos követési táv meg hasonlók.
Azt hittem itt a Győrben dolgozó Audisokról van szó.
Mert az a viselkedés igen durva.
Van nekik valami arrogancia tanfolyamuk is, amit el kell végezni ha valakit oda felvesznek.
Utána gyomorforgató-bicskanyitogató stílusuk lesz. Kb. 2 mondatot nem lehet velük értelmesen beszélni, mert az embernek kinyílik a lángszóró a zsebében attól a stílustól.
Na jó, lehet hogy a kétkezi munkások nem ilyenek. De afölött.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!