5-ös BMW-ből van GT és az új 7-es BMW-t ha összehasonlítod az E38-al vagy az E65-el meglátod, hogy nagyobb
2016. szept. 18. 12:12
4/9 A kérdező kommentje:
Ja, most hogy nézem a bmw-nél a magasság csökken folyamatosan az E65-től a G11-ig. A több méret nőtt némit, ez téveszt meg. Mert az E65 tűnik olyan nagy bufláknak.
2016. szept. 18. 12:56
5/9 anonim válasza:
A varázsszó a kérdésben: TŰNNEK. Aztán mikor melléállítasz egy hosszúnak tűnő E38-ast az új, kisebbnek tűnő 7-es BMW mellé, kiderül az igazság.
2016. szept. 18. 14:37
6/9 anonim válasza:
Nem feltétlen kell egy BMW-t alapul venni, elég egy Opel Corsa B- egy D-vel összehasonlítani. Biztonságtechnikai okokból ugranak pl.: a kisautók egyel nagyobb kategóriába.
2016. szept. 18. 14:42
7/9 A kérdező kommentje:
A Corsánál nem látszik nagy különbság, megigazából a vw poloknál sem.
Monsjuk a golfoknál volt még olyan érzésem, hogy 1-2-3 egyre nagyobb, és a 4-5 olyan kicsinek tűntek, mintha össze mentek volna. A 6-7 viszont megint nagyobb benyomását kelti.
2016. szept. 18. 15:35
8/9 anonim válasza:
Még látom mindig ott tartol kérdező, hogy hogyan tűnik. Ezt úgy hívják, hogy optikai csalódás, direkt ilyenre vannak húzva a vonalak, hogy ne tűnjön nagy dögnek az autó.
2016. szept. 18. 19:44
9/9 A kérdező kommentje:
"Még látom mindig ott tartol kérdező, hogy hogyan tűnik. "
Tehét felfogtam a válaszok lényegét, mert nem azt mondtam hogy kisebb. Gondolom kicsit belekötni akartál.:)
"Ezt úgy hívják, hogy optikai csalódás, direkt ilyenre vannak húzva a vonalak, hogy ne tűnjön nagy dögnek az autó."
Érdekes, nem értem miért csinálják, mert nagyon sokan ezeket pont farokhosszabításnak veszik. Tehát nekik jobb lenne ha nem nézne kisebbnek ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!