Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tanuló vezetőként veletek is...

Tamas3791 kérdése:

Tanuló vezetőként veletek is történt olyan, hogy eddig nagyon jól ment aztán meg sorra csak hibát hibára halmoztok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 13. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hivatásos jogsim van de még mindig van, hogy szarul vezetek.
2016. szept. 13. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

A vizsga közeledtével egyre jobban számon is kérnék.

Főút követése kanyarodó főúton már kéri az indexet az oktató szerint én meg hiába mondom, hogy ez az egyenes, azt mondja, megbuktam a vizsgán.

Más hogy érzem a kuplungot, máson jár az agyam, elbambulok, mert álmos vagyok. Ilyenkor egy kis torna segít.

Sajnos ez előfordul. Főleg ha már nem veszem komolyan, csak muszájból csinálom.

2016. szept. 13. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Máshogy **
2016. szept. 13. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Előforduló dolog, nagyban függ a kipihentségtől, hogy van-e amin jár-e nagyon az ember agya épp pl valami gond. Ez később is így lesz, de meg kell tanulni kint hagyni és megosztani a figyelmet. Az óra folyamán is fáradt az ember, hisz nagyobb koncentrációt igényel a dolog. Néha szétestem főleg ha váratlan helyzet adódott vagy tanuló oktatóval voltam aki hirtelen belenyúlt pedig nem kellett volna, megijedtem ettől, megoldottam de utána volt hogy elbénáztam valamit mert az előző hibán agyaltam.

Ennek a 20.óra körülre kell kb elmúlnia, addigra rögzül minden.

2016. szept. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!