Vajon mennyi pénzből kerülne ide Magyarországra egy Japánban kiszemelt használt autó?
Ha komolyan érint a kérdés, hogy "mennyi" akkor biztos lehetsz benne, hogy nem éri meg neked.
Kifizeted a vételárat, keresel szállítót, néhány hónap alatt el is hozzák neked (mindehhez persze kell nyelvtudás), kifizeted a vámot, ami nem jelentéktelen összeg, honosítod az autót, ami szintén kiadás, s ha valami nem felel meg az itthoni szabványoknak még a műszaki vizsgán is elhasalhat.
Tengeren túlról csak olyan autó behozatalán szabad gondolkodni, amilyen Európában nincs.
Interneten keresztül akarsz autót rendelni, hogy azt meg se nézed?
Remélem az az apróság sem kerülte el a figyelmedet, hogy jobb kormányos autóval itthon, sok helyen nem egyszerű biztonságosan közlekedni
Na és miért egyenesen életveszélyes a jobbkormány?
Vannak helyzetek ahol nehezebb vele előzni,főleg doboz vagy kamion mögül,de erre nagyon régóta léteznek speckó trükkök,ma meg a szenzorok korában kb abszolút nem probléma egy fedélzeti multimédia meg egy éles kamera segítségével.
Hát a belpiacosokból én is tudnék csemegézni.
De szerintem egy rizsevő autón nem nagyon szokott gond lenni, 300 ezer km-ig semmiképp. Én nem nagyon foglalkoznék az átnézéssel. Induljon azt kész.
Ha utánajártál a dolognak akor szólj légyszíves. Én is rendelnék egy japán darabot. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!