Lehet e a vizsgabíztosnak forgalmi vizsgán a vizsgázó személyt, az oktatóval való folyamatos beszélgetéssel vizsga közben zavarni?
Figyelt kérdés
Megbuktam mert folyamatosan pofáztak és megzavartak a vezetésben többször is. A hátra párhuzamos parkolást sikeresen végrehajtottam majd mikor kiindultam a kerék vagy 30 centire átcsúszott a felezővonalon és azonnal végetért a vizsgám mivel "indokolatlanul igénybevettem a menetirány szerinti bal oldalt". Az előző napon órán tökéletesen végigmentem mindenen mert halálos csend volt most meg migránsok fidesz jobbik lmp mszp minden meg futballmérkőzések a gyerek a kutya a macska stb... ilyet szabad csinálni egy vizsgán? Tanultam Kreszet egy kérdést kikerestem:
Mit tilos tenni a jármű utasainak az alábbiak közül?
- Enni.
- Rádiót hallgatni.
- A jármű vezetőjét indokolatlanul zavarni.
Na várom a válaszokat!
2016. szept. 9. 19:31
21/24 A kérdező kommentje:
Nos! Köszönöm a válaszokat! Így már látom hogy mindenki kb egy véleményen van, lehet csak én éltem meg rosszul a dolgot és nagyon idegesített de akkor valóban igazatok van akkor állok készen a témára ha nem fog zavarni az ilyesmi engem. Lehet ott van elcseszve h eddig midig csendbe volt a vezetés és a vizsgán a beszélgetés ezért zavarhatott meg engem... egyszerűen ehhez nem voltam hozzászokva.... elfogadom az érveléseket. Köszönöm hogy kicsit sikerült helyesebb irányba terelnetek a gondolkodásomat! :)
2016. szept. 10. 12:32
22/24 anonim válasza:
Nekem is beszéltek, mondjuk nem egyfolytában. Elsőre sikerült amúgy, és nem, nem fizettem.
23/24 anonim válasza:
Nem tudom megvan-e azóta a forgalmid, renélem igen :) csak annyit fűznék hozzá, engem anno akkor küldött vizsgára az oktatóm, amikor egy délelőtt észrevette, már nemcsak beszélgetek vele, de rá is nézek vezetés közben. Akkor mondta, már tuti meglesz, ne húzzuk az időt. És beszélgettek a vb-vel vizsga közben és bem zavart. Kis rutin hiányzik talán még neked, az max. pár óra, de nyugodtabb leszel a forgalomban egyedül is hidd el. :)
24/24 anonim válasza:
Nekem tegnap volt a 30.órám,de már az első alkalom óta folyamatosan beszélgetünk az oktatóval,teljesen más témákról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!