Az alábbi forgalmi helyzetről vélemény?
Figyelt kérdés
A jelű jármű a főúton halad egyenesen. Egy betorkolló úton Stop táblánál áll B jelű jármű ő balra kanyarodva szeretne kihajtani a főútra. A jelű jármű a betorkolló útra fordulna rá jobbra, kiteszi az indexet, lassít, de látja hogy nem jó utcába fordulna be ezért tovább megy egyenesen a főúton, viszont B jelű jármű kihajt, mert látja az indexet jobbra. Ilyen esetben mi a helyes megoldás?2016. szept. 1. 17:00
1/3 anonim válasza:
A B jelű lesz a hibás ha belédmegy, mert utólag már az fogja mondani az "A" hogy nem is indexelt.
Egyébként ezért szoktam én megvárni, hogy már kanyarodjon mielőtt én kihajtok.
2/3 anonim válasza:
A rendőr szemében annak van elsőbbsége, aki egyenesen megy. Tényleg jobb megvárni, amíg irányt vált.
Ha például te indexelsz, megállás, mert balra kanyarodnál egy főúton,mögötted meg például nem veszi észre valaki és elkezd előzni balról, akkor is te vagy a hibás, ha belédmegy, mert a másik kocsi ment egyenesen.
3/3 anonim válasza:
Aki hátul megy mindig az a hibás. Ha te indexelsz és megállsz akkor aki belédmegy az a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!