Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit ajánlotok első autónak?

Mit ajánlotok első autónak?

Figyelt kérdés

Majd nyáron kezdhetem el a jogosítványt de már el kell kezdenem gyüjeteni rá. Nagyjából 250 000-350 000 forintom lenne rá. Átlagos dolgokra használnám. Ilyen összegben vagy 2105 vagy 2107-es Ladára gondoltam. Várom a Ti véleményeteket.

A segítséget előre is köszönöm.

2016. szept. 7. 16:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
fene se venne egy ilyen régi elavult,gyenge, sokat zabáló egyedet.Kivéve ha fanatikus LADA imádó vagy.
2016. szept. 7. 18:01
 2/18 A kérdező kommentje:

Te milyen autót ajánlanál?

Én azért gondoltam a Ladára mert ennyi pénzből (ahogy nézegettem) már egész jókat lehet venni és alkatrész is van hozzá ami nem drága ezen kívül megcsinálod magadnak otthon ha elromlik valami benne.

2016. szept. 7. 18:18
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Én egy Swiftet vennék, ha csak ennyim lenne rá. Ladát biztos nem, de hát ízlések és pofonok.
2016. szept. 7. 18:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a Swift viszonylag igénytelen sokat kibíró megbízható keveset fogyasztó autó, de nem is tetszik hogy a földre kell ülni meg idősebb ismerőseim mondják hogy 450 000- 500 000-ig gyakorlatilag csak olyan van ami siralmas állapotú
2016. szept. 7. 18:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy vadászni kell, de azért lehet találni köztük normálisat is. Nézd én nem akarlak lebeszélni a Ladáról, de ha teheted nézz előtte még körbe, hátha találsz ezért a pénzért valami jobb alternatívát. Én a swiftet mondtam ennyiért, de simán ráakadhatsz valami másra/jobbra is!
2016. szept. 7. 18:49
 6/18 A kérdező kommentje:
Milyen autó van még ami megbízhatóság szempontból közel hasonló mint a Swift és nem is a legrosszabb állapotút kapom ezért a pénzért?
2016. szept. 7. 20:41
 7/18 anonim ***** válasza:
astra és corsa
2016. szept. 7. 21:16
 8/18 anonim ***** válasza:
hát a swift az pont nem az a fajta autó amiben sok a siralmas állapotú.Nem egy német dízelről beszélünk,mert abból sok szemetet behoznak,Tisztelet a pár kivételnek (beleértve az enyémet is :P ) Swiftet gyakran veszi az is aki csak hetente max 1x veszi elő a garázsból stb stb.Ez pont nem az amit vadászni kell.350-ből meg már találsz is.
2016. szept. 7. 22:35
 9/18 A kérdező kommentje:
Tavaly tavasszal személyesen láttam Debrecenben két swiftet ami gyakorlatilag szét volt rohadva (pedig erre a típusra ez igazán nem jellemző) egyik 300 000 másik 320 000 forintra volt tartva
2016. szept. 8. 04:54
 10/18 anonim ***** válasza:
Láttál 2 azaz KETTŐ darab swiftet ami elég lerobbant volt. Ebből az következik, hogy az összes rossz? Tudod te hány Vectrát néztem meg mire megtaláltam az igazit? Vagy 20-at.
2016. szept. 8. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!